Στον ΠΑΟΚ ο Λόπεθ

Την απόκτηση του Ινίγκο Λόπεθ Μοντάνα, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Γρανάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Χαρούμενος που ανήκω σε έναν μεγάλο σύλλογο», το σχόλιο του Ισπανού κεντρικού αμυντικού.

Την απόκτηση του Ινίγκο Λόπεθ Μοντάνα, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Γρανάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και αφού συμφώνησε σε όλα με το «Δικέφαλο του Βορρά» έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. «Χαρούμενος που ανήκω σε έναν μεγάλο σύλλογο», το σχόλιο του Λόπεθ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Γρανάδα, Inigo Lopez Montana, ο οποίος σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Δικέφαλο».

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. Γιώργος Γεωργιάδης αναφερόμενος στη μεταγραφή του ισπανού αμυντικού υποστήριξε: «Προσθέσαμε έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή στην άμυνα. Ο Ινίγο Λόπεθ έχει παραστάσεις από ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα, όπου αντιμετώπισε με επιτυχία κάποιους από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Περιμένουμε με αυτή την προσθήκη στην άμυνα να κερδίσουμε πολλά σε δύναμη και εμπειρία».

Από την πλευρά του ο νεοαποκτηθείς άσος του ΠΑΟΚ σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που μου έδωσαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να αγωνιστώ σ’ ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από αυτό της Ισπανίας. Έχουμε έρθει σε μια συμφωνία με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ανήκω πλέον σ’ έναν μεγάλο σύλλογο και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω πολλά για την ομάδα, μίλησα με αρκετούς συμπατριώτες μου ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την Ελλάδα και γνωρίζω καλά το πόσο φανατικό φίλαθλοι κοινό διαθέτει ο ΠΑΟΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.