Αλκαράθ: “Θα κάνει τη διαφορά ο Λόπεθ”

Το εγκώμιο του Ινίγο Λόπεθ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ, έπλεξε ο Λούκας Αλκαράθ. Ο πρώην τεχνικός του Αρη τόνισε πως ο Ισπανός αμυντικός μπορεί να κάνει τη διαφορά στη Σούπερ Λιγκ. Επίσης αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην επιλογή του να φύγει από τους "κίτρινους".

Το εγκώμιο του Ινίγο Λόπεθ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ, έπλεξε ο Λούκας Αλκαράθ. Ο πρώην τεχνικός του Αρη τόνισε πως ο Ισπανός αμυντικός μπορεί να κάνει τη διαφορά στη Σούπερ Λιγκ. Επίσης αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην επιλογή του να φύγει από τους “κίτρινους”.  

Για τον Λόπεθ ο Αλκαράθ είπε, «Είναι ένας γρήγορος και σταθερός κεντρικός αμυντικός που δεν φοβάται να μπει δυνατά στις φάσεις. Έχει ψηθεί στις τελευταίες δύο σεζόν που αγωνίζεται στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, πιστεύω πως μπορεί να σταθεί άνετα στην Σούπερ Λίγκα και τον ΠΑΟΚ και να κάνει τη διαφορά. Το θέμα είναι να τα βρει στο ζήτημα του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ. Ναι γνώριζα για το ενδιαφέρον της Λέγκια, ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει, άλλωστε παίζει και ο αδερφός του, Χόρχε Λόπεθ εκεί», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός στο «Αθλητικό Μετρόπολις».

Οσο για τις εντυπώσεις του από τη Σούπερ Λιγκ, είπε «Με εξέπληξε η Σούπερ Λίγκα, δεν περίμενα να υπάρχουν ομάδες με πολλούς νεαρούς, όπως ο Αρης κάτι που είναι πολύ ευχάριστο αφού είναι πολύ καλό να επενδύουν οι ομάδες σε νέους παίκτες. Δεν έφυγα γιατί δεν μου άρεσε κάτι, έφυγα γιατι με κάλεσε η Γρανάδα. Μου άρεσε πολύ και η ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν επιλογή μου να φύγω, και όχι επειδή δεν μου άρεσε κάτι. Αν υπήρχαν οι προϋποθέσεις δεν έχω πρόβλημα να έρθω να δουλέψω ξανά στην Ελλάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.