“Μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας”

Απογοητευμένο από την ήττα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Απογοητευμένος τόσο από την ήττα όσο και από την εμφάνιση των παικτών του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.
«Μετά από δυο συνεχόμενες νίκες, ήρθε ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς και μάλιστα στην έδρα μας. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά το παιχνίδι και μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού Βόλου, ήταν πολύ δύσκολο για εμάς για να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε κατά πολύ την εικόνα μας, μπορέσαμε πολύ νωρίς να μειώσουμε το σκορ, ενώ στη συνέχεια, δημιουργήσαμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις και ευκαιρίες για κάτι καλύτερο», είπε αρχικά ο τεχνικός της Κέρκυρας και συνέχισε λέγοντας:
«Η αλήθεια είναι ότι μας προβληματίζει η απόδοση της ομάδας στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αλλά από δω και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μέσα από τις προπονήσεις. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου και θεωρώ ότι ο στόχος που έχουμε, δηλαδή η παραμονή στην κατηγορία, θα επιτευχθεί. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Κέρκυρας για τη συμπαράστασή του».

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ρωτήθηκε και για την ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησε η Κέρκυρα το ματς: «Όλα τα παιδιά που είναι στο ρόστερ και είναι σε θέση να αγωνιστούν, θα το κάνουν. Δε θέλω όμως να συζητάω για τις επιλογές μου. Μέσα από τις προπονήσεις διακρίνω ποιος ποδοσφαιριστής είναι ετοιμοπόλεμος για να αγωνιστεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.