Συστάσεις σε Μπομπαντίγια

Η δυσφορία που επέδειξε ο Ραούλ Μπομπαντίγια κατά της στιγμή της αλλαγής του στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του Αρη.

Η δυσφορία που επέδειξε ο Ραούλ Μπομπαντίγια κατά της στιγμή της αλλαγής του στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του Αρη οι οποίοι έκαναν συστάσεις στον Αργεντίνο επιθετικό. Ο εκνευρισμός του Μπομπαντίγια ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής όταν τον αντικαθιστούσε ο Τσέζαρεκ και προκειμένου να μην επαναληφθεί το συγκεκριμένο φαινόμενο έγινε η εν λόγω κίνηση.

Αλλωστε το τελευταίο που έχει ανάγκη ο Αρης (λίγα 24ωρα πριν την ευρωπαϊκή μάχη του Μάντσεστερ) είναι τέτοιου είδους επεισόδια. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει το προηγούμενο του Κόκε με την αναταραχή που δημιουργήθηκε στην ομάδα την περασμένη εβδομάδα.

Το περιστατικό πάντως θεωρείται λήξαν και από τον Γιάννη Μιχαλήτσο ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία των παικτών του ενόψει Μάντσεστερ. Η προπόνηση περιελάμβανε και οικογενειακό δίτερμα (για όσους δεν έπαιξαν και στα 90 λεπτά στο Περιστέρι) με την ομάδα νέων του συλλόγου την οποία οι μεγάλοι κέρδισαν με 1-0 χάρις σε τέρμα που πέτυχε ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν ασκήσεις αποκατάστασης.

Εκτός προγράμματος έμειναν οι Μενδρινός ( ενοχλήσεις στο γόνατο), Κουλουχέρης (πρόβλημα στους προσαγωγούς), Τσεσνάουσκις (ενοχλήσεις στο δικέφαλο), όπως και ο Χρήστος Αραβίδης ο οποίος απουσιάζει με άδεια.

Σε ότι αφορά τον Σέρχιο Κόκε συμμετείχε για πρώτη φορά, μετά τη λήξη της σιωπηρής τιμωρίας που του επεβλήθη, στις υποχρεώσεις της ομάδας και υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση του Europa League. Ολοι ελπίζουν να μην υπάρξει ξανά πρόβλημα με τον αρχηγό της ομάδας στη βοήθεια του οποίου υπολογίζουν άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. 

Την Τρίτη υπάρχει άλλη μια δυνατή προπόνηση μετά το πέρας της οποίας ο Μιχαλήτσος θα ανακοινώσει την αποστολή για το Μάντσεστερ. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 9 το πρωί της Τετάρτης από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.   

Έφυγαν για Αγγλία
Οι πρώτοι οπαδοί του Αρη ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας το μακρινό τους ταξίδι για την Αγγλία! Πρόκειται για τους οργανωμένους οι οποίοι οδικώς θα διανύσουν μια τεράστια απόσταση για να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα. Αυτό το ταξίδι μοιάζει λίγο εως πολύ με εκείνο του Τρόντχαϊμ πριν από μερικούς μήνες, καθώς η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη υπολογίζεται για το βράδυ του προσεχούς Σαββάτου, επομένως μιλάμε για μια «προσπάθεια» σχεδόν μίας εβδομάδας!

Ενας μεγάλος όγκος πάντως των κιτρονόμαυρων φιλάθλων θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης ημέρα κατά τη διάρκεια της οποίας πέραν του τσάρτερ της αποστολής θα φύγουν και τα ναυλωμένα αεροπλάνα των κίτρινων εκδρομέων. Συνολικά υπολογίζεται πως στο ”City of Manchester” θα βρεθούν περισσότεροι από τρεις χιλιάδες φίλοι της ομάδας, καθώς επισήμως η ΠΑΕ έχει παραλάβει 3600 μαγικά χαρτάκια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.