“Δικαστήρια” στην Τρίπολη

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και ο Παύλος Δερμιτζάκης συμφώνησαν ότι τίποτα δεν έχει κριθεί στη μάχη για την αποφυγή του συμβιβασμού

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και ο Παύλος Δερμιτζάκης συμφώνησαν ότι τίποτα δεν έχει κριθεί στη μάχη για την αποφυγή του συμβιβασμού. «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, αλλά κάναμε ένα βήμα ακόμα για την παραμονή. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει. Θέλαμε να χάσει την υπομονή του ο Αστέρα. «Θέλω να δώσω ς και να πάρουμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο», δήλωσε ο Μπάντοβιτς

Ο Σέρβος μίλησε για την νοοτροπία της ομάδας του: ” Δείξαμε χαρακτήρα μες στο παιχνίδι και μιλάω και για το ματς με Σέρρες και Λάρισα. Δύναμη της ομάδας μας είναι η θέληση και το πάθος να πετύχουμε το στόχο. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, ο Αστέρας είχε την υπεροχή, εμείς κάναμε λάθη στο κέντρο”.

Και συνέχισε: “Όπως σχεδιάζαμε στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας και θα βγει και θα χάσει την υπομονή του. Ο Αστέρας όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο μας έκανε ευκαιρίες. Είναι μια μεγάλη νίκη, ένα βήμα μπροστά για το στόχο που έχουμε βάλει αλλά δεν έχουμε τελειώσει και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κι άλλους βαθμούς. Δεν κάνω υπολογισμούς. Θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια. Ο Ιωάννου μου είπε ότι δεν είπε τίποτα στον διαιτητή» πρόσθεσε.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν χάνει την πίστη του στην σωτηρία του Αστέρα Τρίπολης:«Συνεχίζουμε και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Διάθεση χρειάζεται εκτός κι αν τη ρίξουμε μόνοι μας την ομάδα. Έχει αγωνιστικές μπροστά, η διαφορά είναι συγκεκριμένη και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο που ήρθε να στηρίξει και μεις τον απογοητεύσαμε. Είχα πει ότι η ομάδα αποκτά μια ταυτότητα αλλά είχα πει ποια είναι τα δυνατά μας στοιχεία και ποια τα αδύναμα. Δεχτήκαμε δύο γκολ τα οποία τα είδατε» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός. 

Αναφερόμενος στο παιχνίδι ο Δερμιτζάκης είπε:  «Ενώ ξέραμε ότι είναι παιχνίδι-τελικός δεν παρουσιαστήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων. Είχαμε ένα κακό πρώτο μέρος, χωρίς πάθος και δύναμη, χωρίς διάθεση και δεν ξέρω αν οφείλεται στην πίεση και το άγχος. Παρόλα αυτά είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να πιέσουμε με Φορτούνη και Ροζέριο. Κάναμε επίσης μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαστία αλλά όχι μόνο δεν προηγηθήκαμε αλλά δεχτήκαμε και γκολ χωρίς ο αντίπαλος να έχει τις προϋποθέσεις. Εκεί τελείωσε το ματς, μετά από μια αρνητικότητα που υπήρχε ήταν δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι. Πολλοί παίκτες βρέθηκαν σε κακή μέρα και εφόσον πρέπει να κερδίσεις, πρέπει να σκοράρεις και για την ομάδα μας είναι δύσκολο» τόνισε.

Ο Δερμιτζάκης δεν σκέφτεται να αποχωρήσει: «Θέμα παραίτησης φυσικά και δεν υπάρχει αλλά τη διάθεση είναι στο χέρι μας να τη φτιάξουμε”. Η ήττα από την Κέρκυρα ξεχείλισε το ποτήρι της οργής στην Τρίπολη. Oι οπαδοί του Αστέρα φώναζαν στους παίκτες της ομάδας τους «βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω» Οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν και μετά το τέλος της αναμέτρησης. Μερικές δεκάδες οπαδών μαζεύτηκαν έξω από τα αποδυτήρια και φώναζαν συνθήματα κατά των παικτών.

Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, Γιάννης Καϋμενάκης αποχώρησε από τα επίσημα του γηπέδου ένα τέταρτο πριν τη λήξη του αγώνα, εμφανώς στενοχωρημένος. Στη διάρκεια του ημιχρόνου είχε πάει στα αποδυτήρια του Αστέρα, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο Γιώργο Μποροβήλο, προκειμένου να εμψυχώσει τους παίκτες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.