Μπάντοβιτς: «Κάθε ματς ξεχωριστά»

Τη νίκη σε κάθε ματς πρωταθλήματος θέλει ο Μποζινταρ Μπάντοβιτς.

Τη νίκη σε κάθε ματς πρωταθλήματος θέλει ο Μποζινταρ Μπάντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός της Κέρκυρας τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία της ομάδας των Φαιάκων και συμπλήρωσε πως ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, ενόψει του ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μπάντοβιτς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM».

Αρχικά, ο Μπάντοβιτς δήλωσε: «Κάναμε φάσεις, ελέγξαμε το παιχνίδι, πετύχαμε τρία γκολ και το 2ο ημίχρονο ήταν πιο δύσκολο για τον αντίπαλο μετά το 3-0. Τώρα στην Τρίπολη φυσικά και θα ήθελα τη νίκη. Κάθε προπονητής χαίρεται όταν παίρνει ένα εκτός έδρας τρίποντο».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν το υπολογίζω καθόλου, και δεν θέλω γιατί κάθε βδομάδα μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Αυτό σημαίνει ότι κάθε Δευτέρα θα πρέπει να κάθεσαι και να υπολογίζεις και κάτι διαφορετικό. Αυτό που πιστεύω είναι στο τι θα κάνουμε εμείς ως ομάδα και όχι να κάνω υπολογισμούς».

Σχετικά με την έως τώρα πορεία της Κέρκυρας υπογράμμισε: «Έχουμε παίξει, από τη στιγμή που ήρθα, 10 παιχνίδια. Από αυτά είχαμε έξι εκτός και τέσσερα εντός. Είμαι ευχαριστημένος, πήραμε 14 βαθμούς, περάσαμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου και παίξαμε στα ίσια και με τον Ολυμπιακό Βόλου. Εγώ θέλω να περάσω στα παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο ανοιχτά και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει. Βέβαια κάθε προπονητής έχει σαν στόχο το αποτέλεσμα, αλλά όταν καταφέρεις να συνδυάσεις το καλό ποδόσφαιρο με τους βαθμούς, είναι ότι καλύτερο. Σίγουρα όμως όταν έχεις έναν στόχο παραμονής πρέπει να έχεις διάρκεια».

Σχετικά με το ντέρμπι των δυο «αιωνίων» αντιπάλων υπογράμμισε: «Πιστεύω σε πολλούς τομείς ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερο επίπεδο από τότε που ήμουν εγώ. Ήρθαν ποδοσφαιριστές με καλύτερη ποιότητα και ο προπονητής που ήρθε έχει την ηρεμία να δουλέψει και να πετύχει αυτά που θέλει. Είναι μια ομάδα δουλεμένη, η οποία είναι καλύτερη και οργανωτικά αλλά ήρθαν και παίκτες που ανέβασαν το επίπεδο. Πιστεύω πως αν κερδίσει το Σάββατο, θα πάρει το πρωτάθλημα».

Στα αγωνιστικά, ο Μίχος είναι το μοναδικό πρόβλημα της Κέρκυρας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας. Ο Μπάντοβιτς θα περιμένει τον Έλληνα παίκτη, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον δικέφαλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.