Ημέρα πληρωμών η 31η Μαρτίου

Η 31η Μαρτίου θα είναι η ημέρα πληρωμών προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Θεραπεία ο Δέλλας. Καμία εξέλιξη με Μπλάνκο.

Η 31η Μαρτίου θα είναι η ημέρα πληρωμών στην ΑΕΚ, όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη η ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστές. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ανέλυσε προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδα τα έγγραφα που πρέπει να υπογραφούν για τον φάκελο που πρέπει να σταλεί στην ΟΥΕΦΑ και δεσμεύτηκε ότι η ΠΑΕ θα τους έχει καλύψει οικονομικά μέχρι τις 31 Μαρτίου. Μάλιστα, τους ξεκαθάρισε ότι η υπογραφή των εγγράφων δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση της πιστοποίηση της οφειλής από πλευράς ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, από κάκωση στο αριστερό γόνατο ταλαιπωρείται ο Τραϊανός Δέλλας. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ υποβλήθηκε την Πέμπτη σε φυσιοθεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει. Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε να προστίθεται ένα ακόμα πρόβλημα, ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και ήδη έχει τεθεί εκτός «μάχης» για την αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Αφρικανός μέσος θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, ενώ οι Παναγιώτης Λαγός και Σάββας Γκέντσογλου έκαναν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Ένωσης γυμνάστηκαν κανονικά και συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Η προπόνηση ξεκίνησε στις 10:30 στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και την ίδια ώρα την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση των «κιτρινόμαυρων». Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να καταστρώσει τα οριστικά του πλάνα για την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους», όπου ο στόχος για την ΑΕΚ είναι η επιστροφή στις νίκες.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης πως στην προπόνηση της Παρασκευής υπήρξε νέο “φροντιστήριο” από τον Μανόλο Χιμένεθ προς τους αμυντικούς της ομάδας, με προβολή video όπου τους επανέλαβε τα πολλά λάθη που έγιναν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Τέλος, ούτε την Πέμπτη σημειώθηκαν εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης του Ισμαελ Μπλάνκο. Οι όποιες εξελίξεις, αν τελικά υπάρξουν τέτοιες στην περίπτωση του Αργεντίνου επιθετικού, μετατίθενται πλέον για την Παρασκευή και βλέπουμε…

* Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: “Εκπρόσωπος της Μακάμπι Χάιφα θα βρεθεί στις 20/2 στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Πανιώνιος για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.