Πλήγμα με Μπουμσόνγκ

Χωρίς τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα παραταχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Παναθηναϊκός. Από ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα ταλαιπωρείται ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός. Έλεγχος από το ΕΣΚΑΝ στην Παιανία.

Χωρίς τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα παραταχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Παναθηναϊκός. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ελαφριά κάκωση στον υποκνήδιο μυ του δεξιού ποδιού του. Αυτό σημαίνει πως ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα μείνει εκτός δράσης για 7 έως 10 ημέρες και θα χάσει τόσο το ντέρμπι του Σαββάτου όσο και το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Ατρόμητο. Ήδη λοιπόν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καταστρώνει τα πλάνα του, χωρίς τον έμπειρο αμυντικό.

Από εκεί και πέρα, οι Σωτήρης Νίνης και Κώστας Κατσουράνης τέθηκαν στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, καθώς ο πρώτος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και ο δεύτερος ξεπέρασε την ίωση, που τον κράτησε εκτός προπόνησης την Τετάρτη. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ακολούθησε θεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα προπόνησης έκαναν οι Καρνέζης, Μαρίνος και Γκαρσία.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, αντιπροσωπεία του ΕΣΚΑΝ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και πήρε δείγματα αντιντόπινγκ κοντρόλ, επτά ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού. Οι Σισέ, Νίνης και Σπυρόπουλος ήταν προεπιλεγμένοι, ενώ οι Γκαρσία, Γκοβού, Ζιλμπέρτο και Τζόρβας υποβλήθηκαν σε έλεγχο μετά από κλήρωση.

* Να σημειωθεί πως την Παρασκευή ο Σωτήρης Νίνης παρουσιάζεται στο Ναυτικό και έτσι θα χάσει την αυριανή προπόνηση…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.