Δερμιτζάκης: “Μόνο νίκη με Κέρκυρα”

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με την Κέρκυρα σύμφωνα με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με την Κέρκυρα σύμφωνα με τον Παύλο Δερμιτζάκη. Ο τεχνικός των Αρκάδων στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μιλώντας για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Κέρκυρα κάλεσε τους φίλους της ομάδας να πάνε στο γήπεδο και να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη του Αστέρα, τονίζοντας παράλληλα «ότι στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η νίκη».

Τα κυριότερα σημεία της σημερινής συνέντευξης έχουν ως εξής:

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή:
«Χωρίς να παιχθεί καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, είχαμε μία αγωνιστική πειθαρχία και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο. Σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι περιορίσαμε σε μεγάλο βαθμό την επικινδυνότητα των αντιπάλων, αφού είχαμε πολύ καλή αμυντική τακτική, αλλά και μία πολύ καλή συμπεριφορά από επίθεση στην άμυνα.
Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, λίγες και καλές για να πάρουμε ακόμα και τη νίκη. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο τρεις πολύ καλές ευκαιρίες. Πήραμε ένα βαθμό, που δεν ήταν αυτός ο στόχος μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, που σίγουρα ήταν η νίκη, αλλά αυτός ο βαθμός μπορεί να μετρήσει στο τέλος του πρωταθλήματος».

Για το διάστημα που είναι στον πάγκο του Αστέρα:
«Η ομάδα στα παιχνίδια που είμαι εγώ στον πάγκο, έχει μία ταυτότητα. Σίγουρα αυτή η ταυτότητα δείχνει ότι η ομάδα έχει προτερήματα, αλλά και αδυναμίες. Θέλουμε να κρατήσουμε τα προτερήματα και να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες, προκειμένου να τις περιορίσουμε. Αυτό όμως δεν είναι εύκολο και δε γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη και ιδιαίτερα στο σημείο του πρωταθλήματος που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή».

Για το ματς με την Κέρκυρα:
«Έχουμε ένα καθοριστικό παιχνίδι με την Κέρκυρα. Στο μυαλό μας δεν υπάρχει τίποτα άλλο από τη νίκη. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα, όπως το έχει δείξει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα με την πορεία και τα αποτελέσματά της. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, υπάρχει μία πολύ καλή ενημέρωση και προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε όσο τίποτα άλλο, τη συμπαράσταση και την παρακίνηση του κόσμου για αυτό το σημαντικό παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θέλω πραγματικά ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας, να βοηθήσει και να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας»

Για τους τραυματίες:
«Ο Αράς κάνει ένα μικρό κομμάτι της προπόνησης, ώστε να έχει επαφή με την μπάλα. Την άλλη εβδομάδα θα κάνει μία μέτρηση cybex, για να δούμε τη δύναμη του, για να είναι 100% και να μπει κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στις προπονήσεις. Εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι καλά και από την άλλη εβδομάδα να μπει κανονικά, γιατί θεωρώ ότι είναι ένας καλός παίκτης και θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα στη δύσκολη συνέχεια που έχουμε.

Ο Πουλίντο θα μπει αύριο κανονικά στην προπόνηση και θέλω να πιστεύω πώς θα είναι καλά για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Ματούσιακ μετά από μία εβδομάδα με ίωση κάνει κανονικά, έχει μπει σε ένα ειδικό πρόγραμμα ώστε να τον προετοιμάσουμε όσο καλύτερα γίνεται, προκειμένου να είναι ο παίκτης που είδαμε πριν κάνουμε τη μεταγραφή. Πρέπει να φτάσει σε ένα καλύτερο επίπεδο, από αυτό που είναι αυτή τη στιγμή.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.