Group therapy στο Κορωπί

Για περίπου μια ώρα μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου στην προπόνηση της Κυριακής, εκφράζοντας τα παράπονα του για την εικόνα των Πράσινων στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ τον λόγο πήραν και οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού.

Για περίπου μια ώρα μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου στην προπόνηση της Κυριακής, εκφράζοντας τα παράπονα του για την εικόνα των Πράσινων στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ τον λόγο πήραν και οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού.
 
 «Για άλλη μία φορά δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση. Είναι ένας τομέας που δουλεύουμε πολύ, όμως στα παιχνίδια δείχνουμε σαν να μην έχουμε δουλέψει. Χάνουμε τα μαρκαρίσματα μας, δεν παρακολουθούμε τη μπάλα και δίνουμε στον αντίπαλο ευκαιρίες που δεν θα έπρεπε να δώσουμε. Χτες ξέραμε ότι ο Ατρόμητος είναι δυνατός στις στημένες φάσεις, είπαμε να το προσέξουμε αλλά δεν το κάναμε και το πληρώσαμε» είπε αρχικά ο τεχνικός των Πράσινων.
 
Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε και στον Γκόρντον Σίλντενφελντ με αφορμή τα μαρκαρίσματα του Κροάτη στον Ιγκλέσιας και τόνισε:  «Σίφο, εσύ είχες τον Ιγκλέσιας, τον καλύτερο του Ατρόμητου σε αυτά. Στο πρώτο τον πήγες μια χαρά, όμως στο δεύτερο τον έχανες συνέχεια. Μία φορά μας απείλησε, τη δεύτερη μας έβαλε γκολ. Τι πήγε λάθος; Δεν μπορεί να χάνουμε τόσο εύκολα τον πιο επικίνδυνο παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και πιο συγκεντρωμένοι».
 
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού άκουσε όσα είχε να του πει ο Σίλντενφελντ και συνέχισε την ομιλία του: «Αυτά που είπα για τον Σίφο, ισχύουν για όλους μας. Την επόμενη φορά θα βρεθεί κάποιος άλλος να μαρκάρει και να χάσει τον παίκτη του. Όποιος έχει μία άποψη για το λόγο που είχαμε τόσο διαφορετικές αντιδράσεις από το πρώτο ημίχρονο στο δεύτερο, ας την πει. Να την ακούσουμε όλοι».
 
Τον λόγο πήραν έμπειροι και νεότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού και εξέφρασαν την άποψη τους για την κακή εικόνα της ομάδας τους στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ατρόμητο, ενώ ο Μέντες επισήμανε ότι : «πολλές φορές κάποιος κολλάει για μερικά δευτερόλεπτα την ώρα της εκτέλεσης, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος του να κινηθεί γρηγορότερα και να πάρει προβάδισμα. Μετά δεν μπορεί να τον προλάβει και ο αντίπαλος έχει πάρει ήδη την κεφαλιά. Είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης την ώρα της εκτέλεσης».
 
Παράλληλα ο άμεσος συνεργάτης του Αναστασίου, Στιβ Ρούτερ μίλησε στους παίκτες για το «κενό» διάστημα στο πρώτο εικοσάλεπτο του δεύτερους μέρους.
 
«Μήπως η άσχημη αντίδραση μας είναι μέρος του μπλακ άουτ που παθαίνει πάντα η ομάδα μετά το ημίχρονο; Κάνουμε λάθη σε όλα, κάνουμε λάθη και στα στημένα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άγγλος και συμπλήρωσε ο Αναστασίου: «Ο Στιβ έχει δίκιο. Μόλις άρχισε το δεύτερο ημίχρονο, κάναμε ανόητα φάουλ έξω από την περιοχή και δίναμε ευκαιρίες στον Ατρόμητο. Στη μεσαία γραμμή χάναμε τη μπάλα εύκολα και δίναμε αντεπιθέσεις, ενώ δεν είχαμε και τις γρήγορες επιστροφές που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Οι ίδιοι άνθρωποι αντιδρούσατε αλλιώς στο πρώτο και αλλιώς στο δεύτερο».
 
Ο Πράνιτς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι : «ούτε και εμείς μπορούμε να το εξηγήσουμε, γιατί δεν αλλάζουμε κάτι στην ανάπαυλα. Απλώς το παθαίνουμε», ενώ ο Αναστασίου πρόσθεσε: «Δεν είναι θέμα δυνατοτήτων, γιατί αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και να αποφεύγουμε τα λάθη που κάνουμε στο κακό μας διάστημα. Νομίζω πως είναι θέμα καθαρά μυαλού. Κολλάμε για 15 – 20 λεπτά και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Πρέπει να το διορθώσουμε, γιατί αδικεί την εικόνα μας και τις προσπάθειες σας».
 
 Στο τέλος του group therapy, ο Αναστασίου είπε στους παίκτες του ότι στη διακοπή του πρωταθλήματος θα πέσει το βάρος στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και στην συμπεριφορά της στις στημένες φάσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.