Βρέντζος: «Ενισχύει την εικόνα μας ο Καρεμπέ»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ιωάννης Βρέντζος, ανέλυσε την παρουσία του Κριστιάν Καρεμπέ στους Πρωταθλητές Ελλάδας, λέγοντας πώς η έναρξη της συνεργασίας με τον πρώην παίκτη των «ερυθρόλευκων» ενισχύει την εικόνα του συλλόγου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ιωάννης Βρέντζος, ανέλυσε την παρουσία του Κριστιάν Καρεμπέ στους Πρωταθλητές Ελλάδας, λέγοντας πώς η έναρξη της συνεργασίας με τον πρώην παίκτη των «ερυθρόλευκων» ενισχύει την εικόνα του συλλόγου.

Κατά την παρουσίαση των Κριστιάν Καρεμπέρ και Πιερ Ισά ο Ιωάννης Βρέντζος σχολίασε πώς η έναρξη της συνεργασίας με τον Γάλλο, πρώην αθλητή και σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εικόνα της ομάδας στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα, ενώ μίλησε για τις μεταγραφές και τον σχεδιασμό του συλλόγου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Μαζί με το όνομα που έχει ο Κριστιάν Καρεμπέ και τις διασυνδέσεις του θα ενισχύσει την εικόνα του Ολυμπιακού στο εξωτερικό. Να τονίσω πως ο κύριος Θεοδωρίδης είναι αντιπρόεδρος με αρμοδιότητες σε ποδοσφαιρικά ζητήματα και πάντα έχει σημαντικό ρόλο σε κάθε απόφαση που λαμβάνεται στην ομάδα».

Ο κ. Βρέντζος μίλησε, επίσης, για το μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου: «Όπως είχαμε ενημερώσει την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε συνάντηση του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης και τέθηκαν οι στόχοι του νταμπλ και της πετυχημένης πορείας στην Ευρώπη, που σημαίνει πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ. Συμφωνήσαμε στο μπάτζετ και το τεχνικό τιμ είναι ευχαριστημένο.

Ένα δεύτερο κομμάτι έχει να κάνει με το τάιμινγκ και τον μεταγραφικό σχεδιασμό που αφορά και στον κόσμο. Είχαμε θέσει ένα όριο, από την 1η Ιουνίου. Πρακτικά ήταν δύσκολο γιατί αρκετά πρωταθλήματα δεν είχαν τελειώσει και κάποιες ομάδες δεν έχουν προπονητές, οπότε δεν έχουν πάρει αποφάσεις. Αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουμε να υλοποιούμε τον σχεδιασμό και τις σκέψεις, τις οποίες έχουμε επεξεργαστεί εδώ και αρκετό καιρό. Ο Κριστιάν και ο Πιέρ θα μας διευκολύνουν πολύ σε αυτό τον τομέα. Ο Ισά έχει συναντηθεί ήδη με τον Λορένθο και τον Μίτσελ. Ο Κρίστιαν νομίζω πως έχει μακροχρόνιες σχέσεις με τον προπονητή. Σημασία έχει πως όλοι μας θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία».

Τέλος, ο Ιωάννης Βρέντζος σχολίασε συγκεκριμένα στις περιπτώσεις Μισίμοβιτς και Λεόν, που αναφέρθηκαν στον Τύπο, ενώ μίλησε και για το στυλ των παικτών που ψάχνουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας: «Οι εφημερίδες προβαίνουν σε έναν χορό ονοματολογίας, που δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε. Δεν μπορούμε να προβαίνουμε όλη την ώρα σε διαψεύσεις. Καταλαβαίνετε πως δεν μπορεί να υπάρχει βάση σε ό,τι γράφεται, όταν βγαίνουν καθημερινά 25-30 ονόματα. Γιατί αυτό διαμορφώνει κλίμα στον κόσμο.

Θα αναφέρω ενδεικτικά δύο παραδείγματα. Ακούγεται πολύ έντονα το όνομα του Μισίμοβιτς. Δεν υπάρχει θέμα Μισίμοβιτς. Είναι στην Κίνα, δεν είναι ελεύθερος και παίρνει 3 εκατομμύρια ευρώ. Σχεδόν το διαψεύσαμε, αλλά συνεχίζει να υπάρχει αυτό το θέμα.

Επίσης είχαμε βγάλει ανακοίνωση για τον Πέδρο Λεόν. Η Χετάφε έχει οψιόν που τοποθετείται στα 6-7 εκατομμύρια ευρώ. Εάν κάποιος δημοσιογράφος έχει πληροφορίες, εμείς δεν γίνεται να ακολουθήσουμε και να διαψεύσουμε ό,τι όνομα υπάρχει. Καλό είναι αυτό το πράγμα να κοπάσει. Ξέρουμε τις ανάγκες της ομάδας. Έχουν μπει οι στόχοι. Ο μέσος όρος μας ηλικιακά είναι αρκετά καλός και θεωρούμε πως για να έχουμε απαιτήσεις στην Ευρώπη πρέπει να έχεις μία καλή ομάδα. Οπότε καλό είναι να υπάρχει συνδυασμός νέων και έμπειρων παικτών.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει τη φιλοσοφία της ομάδας. Το ρόστερ έχει περισσότερους Έλληνες παίκτες. Έχουμε πίστη στις ακαδημίες και το αποτέλεσμα φαίνεται από τις επιτυχίες στο NextGen και σε άλλα τουρνουά. Θέλουμε ένα σημαντικό κομμάτι των μεταγραφών να έχει ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας».

Την όλη διαδικασία προλόγισε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς: «Θα ήθελα να σας καλησπερίσω. Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε και σας παρουσιάζουμε την συνεργασία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον κύριο Καρεμπέ και τον κύριο Ισά. Δύο σημαντικές προσωπικότητες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό και θα δώσουν ώθηση στο ποδόσφαιρο γενικά. Ο Κριστιάν δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.