Κοντά σε Λισγάρα, θέλει Μανιά

Ο Χρήστος Λισγάρας θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, η πρώτη μεταγραφή που θα πραγματοποιήσει ο Αστέρας Τρίπολης, ενόψει της νέας περιόδου.

Ο Χρήστος Λισγάρας θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, η πρώτη μεταγραφή που θα πραγματοποιήσει ο Αστέρας Τρίπολης, ενόψει της νέας περιόδου.

Ο 27χρονος αμυντικός έχει μείνει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, οι πληροφορίες αναφέρουν πώς ήδη έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές οι οποίες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση να υπάρξει άμεση, θετική, εξέλιξη με την ανακοίνωση του Λισγάρα από τους Αρκάδες.

Ο Σάκης Τσιώλης έχει ήδη αρχίσει το σχεδιασμό της νέας περιόδου, με πρώτο μέλημα να είναι η παραμονή του Σανκαρέ, που αποτέλεσε κύριο «γρανάζι» στην καλοκουρδισμένη μηχανή του Αστέρα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Με τον Λέντσε να είναι εκτός σχεδίων για τη νέα σεζόν και την παραμονή του Περόνε αμφίβολη, «αδειάζει» η επίθεση της Τρίπολης κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που αναζητείται παίκτης που να μπορεί να προσφέρει στη συγκεκριμένη γραμμή, με τον Μιχάλη Μανιά να είναι στην κορυφή της λίστας.

Ο 23χρονος επιθετικός, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει με τον Απόλλωνα Αθηνών, με την περγαμηνή του πρώτου σκόρερ της Football League, είναι περιζήτητος, μια κι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός. Για τον Μανιά, πάντως, αναμένεται να γίνει κίνηση από τους Αρκάδες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.