«Σας εγγυόμαστε 1-2 πολύ καλούς παίχτες»

Την πρόθεση του να πέσουν με τα μούτρα στη δουλεία για να κάνουν το καλύτερο για τον Ολυμπιακό εξέφρασαν ο Κριστιάν Καρεμπε και ο Πιερ Ισά κατά την επίσημη τους παρουσίαση από την Πειραϊκή ΠΑΕ.

Την πρόθεση του να πέσουν με τα μούτρα στη δουλεία για να κάνουν το καλύτερο για τον Ολυμπιακό εξέφρασαν ο Κριστιάν Καρεμπε και ο Πιερ Ισά κατά την επίσημη τους παρουσίαση από την Πειραϊκή ΠΑΕ. Τόσο ο Γάλλος στρατηγικός σύμβουλος, όσο και ο Νοτιοαφρικανός αθλητικός διευθυντής, αναφέρθηκαν στα καινούργια τους καθήκοντα και τόνισαν ότι η επιθυμία τους είναι να φέρουν παίχτες που θα κάνουν τους ερυθρόλευκους ακόμα πιο δυνατούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους
Καρεμπέ: «Για μένα είναι μεγάλη τιμή που επιστρέφω στην “κόκκινη οικογένεια” του Ολυμπιακού. Είναι το σπίτι μου. Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη που μου έδωσε την ευκαιρία αυτή. Πάντα στόχος θα είναι να είμαι ένα με την οικογένεια του Ολυμπιακού. Δεν θα είμαι πολύ συχνά εδώ όμως η ψυχή μου θα είναι εδώ και θα προσπαθούμε με τον κ. Βρέντζο και τον Πιερ Ισά να τρέξουμε ένα νέο πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό».

Πιέρ Ισά: «Είναι μεγάλη τιμή να αποτελώ μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία και ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη. Θέλω να πω ότι έχουμε πολλή δουλειά σε συνεργασία με τον Κριστιάν. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο αποτελεσματικοί γίνεται. Να βοηθήσουμε την ομάδα από το πόστο μας. Όλοι μαζί θα συνεργαστούμε για τον στόχο αυτό».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να συνδυάζει παράλληλα τα καθήκοντα του μάνατζερ παικτών ο Ισά είπε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι έχω παραιτηθεί από την προηγούμενη ιδιότητά μου. Αλλά η δουλειά αυτή θα βοηθήσει και προς όφελος του Ολυμπιακού. Στόχος μας είναι να χτίσουμε δυνατή ομάδα. Έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο και έχουμε την στήριξή του. Επίσης ο προπονητής θα μας πει για τις ανάγκες που έχουμε και εμείς θα ψάξουμε τις λύσεις. Στόχος είναι η πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά βασικά θέλουμε να χτίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα».

Για την κρίση στην Ελλάδα ο Καρεμπέ τόνισε: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Έχουμε κρίση στην Ελλάδα και όχι μόνο. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις και εμείς πιστεύουμε ότι σε συνεργασία με την διοίκηση και τον προπονητή θα βρούμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα. Όταν μιλώ με ανθρώπους για την Ελλάδα όλοι μιλούν για την κρίση. Όταν μιλάω με την UEFA και την FIFA για την Ελλάδα όλοι γνωρίζουν τον Ολυμπιακό. Αυτό δείχνει πόσο μεγάλο κλαμπ είναι και θα μας βοηθήσει πολύ στην δουλειά μας αφού μπορούμε να δελεάσουμε παίκτες με την συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο Πιέρ Ισά από την μεριά του πρόσθεσε: «Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Θα κάνουμε το καλύτερο να φέρουμε υψηλής ποιότητας παίκτες, να την ανανεώσουμε και να βελτιωθούμε και στην Ευρώπη. Θέλουμε να βρούμε μία ισορροπία ανάμεσα στο ταλέντο και στην εμπειρία. Αυτό είναι το ιδανικό. Και νέοι με ταλέντο που θέλουν υπομονή για να δείξουν την αξία τους αλλά επειδή συμμετέχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα πρέπει να βρούμε και έμπειρους».

Για το μπάτζετ της ομάδας
Ισά:
«Έχουμε συμφωνήσει με τον πρόεδρο για το μπάτζετ. Το πιο σημαντικό είναι όταν ένας παίκτης έρχεται να παίξει εδώ πρέπει να γνωρίζει για τι σύλλογο πρόκειται. Όποιος έρχεται πρέπει να ξέρει ότι θα κάνει μία εξαιρετική επιλογή σε κάθε επίπεδο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και σας εγγυόμαστε 1-2 πολύ καλούς παίκτες. Πριν φύγουμε για προετοιμασία κάποιοι θα έχουν υπογράψει. Δεν μπορώ να σας πω αριθμό μεταγραφών. Θα συναντηθούμε με τον προπονητή. Είναι σίγουρο ότι κάποιοι θα έρθουν και κάποιοι θα φύγουν…»

Για τους στόχους του Ολυμπιακού.
Καρεμπέ: «Πρέπει να επικεντρωθούμε στο τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Για το ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να είμαστε όσο πιο αποτελεσματικοί γίνεται. Όμως πρέπει να βελτιώσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να κοιτάμε μόνο την Ευρώπη, μόνο αν ανέβει το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.