«Πονοκέφαλος» ο Σηφάκης

Στον Μιχάλη Σηφάκη έχει στραφεί η προσοχή όλων στον Άρη, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Στον Μιχάλη Σηφάκη έχει στραφεί η προσοχή όλων στον Άρη, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο δεξί γαστροκνήμιο και θα υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Ο Έλληνας τερματοφύλακας θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι για το Europa League.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα περιμένει την ενημέρωση του ιατρικού επιτελείου, πριν αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς με τους «ερυθρόλευκους». Σε περίπτωση που δεν προλάβει ο Έλληνας τερματοφύλακας, τότε ο Βελλίδης θα είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει. Ο Μιχαλήτσος φέρεται να έχει καταλήξει στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, με τους Μίσελ, Λαζαρίδη, Ρονάλντο και Βανγκέλι να αποτελούν την τετράδα της άμυνας.

Οι Πρίττας και Φατί θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι στο 4-2-3-1, ενώ οι τρεις μεσοεπιθετικοί θα είναι οι Καστίγιο, Νέτο και Κόκε. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Μπομπαντίγια. Η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό μπαίνει την Πέμπτη στην τελική ευθεία, καθώς επιστρέφουν οι διεθνείς παίκτες και ο Μιχαλήτσος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο ματς με τον Ολυμπιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.