“Μια γροθιά για τον τίτλο…”

Συνάντηση συσπείρωσης με μέλη της διοικούσας επιτροπής του Παναθηναϊκού είχε αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του "τριφυλλιού".

Συνάντηση συσπείρωσης με μέλη της διοικούσας επιτροπής του Παναθηναϊκού είχε την Τετάρτη αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του “τριφυλλιού”.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που οι Δημήτρης Γόντικας, Γιώργος Νίκας και Λεωνίδας Πολέμης συναντήθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα με μέλη του “Φορέα Συνδέσμων της Θύρας 13”. Συμφωνήθηκε -εν όψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με την ΑΕΚ- όπου η συμπαράσταση των φίλων του “τριφυλλιού” είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη, όλα να κυλήσουν ομαλά και να μην υπάρξει το παραμικρό “παρατράδουδο”, που μπορεί να βλάψει τον σύλλογο.
Η απάντηση που έλαβαν από τους οργανωμένους ήταν πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου η ομάδα να παίξει με. παίκτη παραπάνω την Κυριακή, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Στον αγωνιστικό τομέα, ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ καθώς δεν έχουν… υποχωρήσει εντελώς οι ενοχλήσεις που έχει ο Γάλλος. Αμφίβολος είναι επίσης και ο Σίντνεϊ Γκοβού ενώ όπως αναφέραμε από νωρίς 100% έτοιμος είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Να σημειωθεί τέλος, πως την Πέμπτη ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα βραβεύσει στην Παιανία τους Αλέξανδρο Τζόρβα και Σωτήρη Νίνη, που ήταν οι κορυφαίοι της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.