“Οι νίκες κάνουν τη διαφορά”

Λίγα 24ωρα πριν από το μεγάλο παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ο Σάκης Πρίττας μίλησε στο Novasports.gr.

Λίγα 24ωρα πριν από το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ο Σάκης Πρίττας μίλησε στο Novasports.gr για την πολύ κρίσιμη αυτή μάχη. Ο 32χρονος μέσος τονίζει πως οι νίκες κάνουν τη διαφορά σε μια ομάδα και για αυτόν ακριβώς το λόγο ο Αρης θα παίξει μόνο για τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να καλύψει κι άλλο το χαμένο έδαφος και να προλάβει τη πεντάδα των play-offs.

-Σάκη, τι ακριβώς σημαίνει για τον Αρη η νίκη επί της ΑΕΚ;
“Τη νίκη αυτή τη χρειαζόμασταν για να κοιτάμε προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω! Στόχος μας είναι να μπούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στα play-offs και αυτή η νίκη μας γεμίζει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουμε. Ξέρουν όλοι ότι στην έδρα της ΑΕΚ δεν παίρνει κανείς εύκολα αποτέλεσμα και ελπίζω έτσι να συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια”
-Και τώρα ο Ολυμπιακός. 
“Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς οι οποίοι θα μας φέρουν ακόμα πιο κοντά στο στόχο. Ξέρουμε ότι παίζουμε με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και αυτό αποτελεί κίνητρο για μας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά”
-Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα είναι αήττητη. Τι έχει αλλάξει;
“Το να είσαι αήττητος δεν λέει κάτι, διότι οι νίκες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και απ΄ αυτή την άποψη η νίκη που πετύχαμε στην Αθήνα είναι πολύ σημαντική. Σίγουρα είχαμε και έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και παρ΄ όλα αυτά η εικόνα της ομάδας είναι καλύτερη μέσα στο γήπεδο. Αυτό μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε και να βγάλουμε αυτό το πρόγραμμα με όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες”

Αγωνιστικά στη τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αρη ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης. Το ευχάριστο για τον Γιάννη Μιχαλήτσο είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα που να τον “πονοκεφαλιάζουν” κι έτσι έχοντας όλο το έμψυχο δυναμικό στη διάθεσή του, σχεδιάζει επί χόρτου. Ακόμη και μια μικρή ίωση που ταλαιπωρεί τον Νέρι Καστίγιο δεν φαίνεται ικανή να του στερήσει τη συμμετοχή κόντρα στην παλιά του ομάδα, είτε από την αρχή, είτε ως αλλαγή, όπως ακριβώς συνέβη και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Η προπόνηση της Πέμπτης θεωρείται κρίσιμη, διότι ο Μιχαλήτσος αναμένεται να δοκιμάσει το σχήμα που σκέπτεται να παρατάξει απέναντι στους ερυθρόλευκους. Αλλωστε θα έχουν επιστρέψει και οι διεθνείς (Σηφάκης, Βαγγέλι, Κατίδης, Περέϊρα) από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους κι έτσι χωρίς απουσίες οι κίτρινοι θα εντρυφήσουν στο επερχόμενο ματς.

Η προπώληση των εισιτηρίων πηγαίνει πάρα πολύ καλά και εκτιμάται πως το “Κλεάνθης Βικελίδης” θα είναι και πάλι γεμάτο. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτυ. Ειδικά γι αυτό το ματς τα εισιτήρια που έχουν απομείνει είναι ελάχιστα.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.