“Πονοκέφαλοι” εν όψει Νέας Σμύρνης

Αρκετά προβλήματα για τον Μάκη Χάβο για την αναμέτρηση με Πανιώνιο.

Αρκετά προβλήματα για τον Μάκη Χάβο για την αναμέτρηση με Πανιώνιο. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει για το ματς του Σαββάτου στους Φωτάκη, Βιτόλο, Κοντρέρας και Σνάουτσνερ. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές είναι τραυματίες και δεν προλαβαίνουν το ματς της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Χιλιανός αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους τον Μάρτιο, ενώ ο Ισπανός μέσος ακολουθεί αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τη ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Europa League.

Ο Χάβος θα περιμένει μέσα στις επόμενες ημέρες τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος θα απουσιάσει για το φιλικό ματς της Βοσνίας απέναντι στο Μεξικό στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Στόχος του «Δικέφαλου» του Βορρά είναι η επιστροφή στις νίκες, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ και να δείξουν πως βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη ρωσική ομάδα για το Europa League.

Φιλικό με την ομάδα Νέων
Οικογενειακό δίτερμα με τη δεύτερη ομάδα έγινε την Τρίτη στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, στο οποίο η πρώτη ομάδα επικράτησε με 1-0 με γκολ του Μπαλάφα. Από τους βασικούς του αγώνα της Κυριακής μόνο ο Κοντρέρας αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο σημερινό φιλικό και ο Έτο ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Με την πρώτη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Γιακουμής, Πετρίσεβιτς (β’ ημίx. Κοντρέρας), Μαλεζάς, Σαβίνι, Σακελλαρίου, Αρίας, Μπαλάφας, Κουτσιανικούλης, El Ελ Ζαρ, Αθανασιάδης, ΦΙλομένο.

Με τη δεύτερη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Κουτζαβασίλης, Κωνσταντινίδης, Ιντζίδης, Αγγελίδης, Νικολαίδης, Κάτσε, Σάρρος, Κίτσιου, Προβατίδης, Κωτούλας, Μωυσιάδης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μελισσάς, Χαρμάνας, Βολώσης, Μίλερ, Σκέμπης, Σαββίδης.

Ο Βίκτορ Βιτόλο ακολούθησε και την Τρίτη πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποθεραπείας με ασκήσεις στην πισίνα και το γυμναστήριο. Ο Φωτάκης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Η προπόνηση της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11:00πμ στη Σουρωτή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.