Μιχαλήτσος: «Νίκη με Ολυμπιακό»

Μόνο τη νίκη στο ματς με τον Ολυμπιακό θέλει ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια.

Μόνο τη νίκη στο ματς με τον Ολυμπιακό θέλει ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια. Ο Έλληνας τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο ματς με την ΑΕΚ και υπογράμμισε πως θέλει παρόμοια αποφασιστικότητα και πάθος και στο ματς με τους «ερυθρολεύκους». Όπως υπογράμμισε στους παίκτες του, ο τεχνικός των «κίτρινων», χρειάζονται νίκες για να εξασφαλιστεί η θέση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Μιχαλήτσος τόνισε αρχικά: «Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε εναντίον της ΑΕΚ και φυσικά για τη νίκη. Ήταν μια σημαντική νίκη που την είχαμε ανάγκη και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να πάμε ακόμα καλύτερα από εδώ και πέρα. Η νίκη με την ΑΕΚ μάς έφερε και πάλι πιο κοντά στον στόχο μας, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα».

Στην συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε: «Βλέπετε ότι γίνεται σκληρή μάχη αφού υπάρχουν κι άλλες ομάδες που παλεύουν για να μπουν στα πλέι οφ. Δείξαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες για να τους ξεπεράσουμε όλους και να φτάσουμε στον στόχο μας. Στο χέρι μας είναι να συνεχίσουμε έτσι και πιο δυνατά, ώστε να πάμε ακόμα καλύτερα και στο τέλος να τα καταφέρουμε».

Όσον αφορά στο ματς με τον Ολυμπιακό, ο Μιχαλήτσος τόνισε στους παίκτες του: «Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό για να κερδίσουμε και να κάνουμε ένα πολύ αποφασιστικό βήμα προς τον στόχο μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.