Γλυκά γενέθλια για Νέτο!

Ισως τα πιο όμορφα γενέθλια από τότε που ήρθε στον Αρη γιορτάζει ο Ντάρσι Νέτο ο οποίος κλείνει τα 30 του χρόνια.

Ισως τα πιο όμορφα γενέθλια από τότε που ήρθε στον Αρη γιορτάζει ο Ντάρσι Νέτο ο οποίος κλείνει τα 30 του χρόνια στον απόηχο της εκπληκτικής του εμφάνισης που πραγματοποίησε  στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Ο βραζιλιάνος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, όντας πια πρώτος σκόρερ των κιτρίνων με 4 τέρματα, ενώ έδειξε πως μπορεί να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που άφησε ο Χαβίτο φεύγοντας πριν από λίγες ημέρες για τη Λα Κορούνια. Στη πρωινή προπόνηση ο Νέτο κέρασε τους συμπαίκτες του οι οποίοι με τη σειρά τους, του ευχήθηκαν κι άλλα γκολ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος!

Όπως γίνεται αντιληπτό το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο μετά το διπλό του περασμένου Σαββάτου και όλοι περιμένουν ανάλογη συνέχεια, αρχής γενομένης από την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η προετοιμασία γι αυτό το ματς ξεκίνησε χωρίς προβλήματα, αν εξαιρέσει κανείς την απουσία των τεσσάρων διεθνών (Σηφάκης, Βαγγέλι, Κατίδης, Περέϊρα) για τις υποχρεώσεις που έχουν την Τετάρτη με τις  εθνικές τους ομάδες. Και οι τέσσερις θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη οπότε και θα μπουν στη τελική ευθεία ενόψει Ολυμπιακού.

Ο Χρήστος Αραβίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω μιας θλάσης που τον ταλαιπωρεί, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Ο προπονητής, Γιάννης Μιχαλήτσος, περιμένει τους παίκτες του το πρωί της Τρίτης για τη δεύτερη προπόνηση της εβδομάδας, βλέποντας τα καινούρια αποκτήματα να ανεβάζουν συνεχώς στροφές. Ειδικά ο Νέρι Καστίγιο δεν αποκλείεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός, κόντρα μάλιστα στη παλιά του ομάδα, κάτι που αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο.

*Συνέντευξη τύπου θα παραθέσει το μεσημέρι της Τρίτης η «Herbalife», μια εταιρία που αποτελεί βασικό χορηγό της ΠΑΕ Αρης. Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών αρκετοί διοικούντες, καθώς και ποδοσφαιριστές της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.