Τσιώλης: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου”

Χαμογελαστός και ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Σάκως Τσιώλης...

Χαμογελαστός και ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκως Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του ματς. «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί σε τρεις μέρες κατόρθωσαν δυο σημαντικά πράγματα. Την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και μια μεγάλη βαθμολογικά νίκη που μας φέρνει κοντά στον στόχο της παραμονής. Ήταν μια δίκαιη και καθαρή νίκη. Είχαμε απέναντί μας μια οργανωμένη ομάδα όπως ο Ατρόμητος. Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί που με κάνουν χαρούμενο αλλά και η συνολική απόδοση της ομάδας. Θα γίνουν δυο συγκλονιστικά ματς με Ατρόμητο. Είναι δυο ομάδες που έχουν φτάσει εδώ με πολύ προσπάθεια.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει από αύριο να ξεκινήσει την προετοιμασία του για ένα ακόμη ματς όπως αυτό της Κυριακής. Δεν θα μας επηρεάσει ο φανατισμός. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες».

Στη φάση του ακυρωθέν γκολ στάθηκε, από τη δική του πλευρά, ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Γιώργος Δώνης: «Καλό ματς με δυνατό ρυθμό προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και οι δυο ομάδες. Προσπάθησαν και οι δυο για τη νίκη. Μέσα σε λίγα λεπτά ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε προβάδισμα 2 τερμάτων που έδωσε τη δυνατότητα να πετύχει μια δίκαιη νίκη. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου. Συγχαρητήρια για την πορεία του στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο», είπε αρχικά.

Για τη φάση του Καραλή: «Η φάση του οφσάιντ είναι οριακή. Ο διαιτητής και πέρσι είχε τέτοια συμπεριφορά απέναντί μας στο «Γ. Καραϊσκάκης». Θα ήταν διαφορετικό το ματς αν μετρούσε το γκολ».

«Έχουμε σταθερή πορεία. Ήταν αμφίρροπο το ματς καθώς μπορούσες να το χάσεις και να το κερδίσεις Θα δούμε που θα φτάσουμε κοιτώντας παιχνίδι με παιχνίδι»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.