Βανγκέλι: “Στόχος τα play off”

Η συμμετοχή του Άρη στα play off του πρωταθλήματος είναι ο μεγάλος στόχος, σύμφωνα με τον Κρίστι Βανγκέλι.

Η συμμετοχή του Άρη στα play off του πρωταθλήματος είναι ο μεγάλος στόχος, σύμφωνα με τον Κρίστι Βανγκέλι. Ο Αλβανός μπακ των «κίτρινων» αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη 2-1 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και υπογράμμισε πως η ομάδα του έπιασε καλή απόδοση στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Επίσης, αναφέρθηκε και στον Γιάννη Μιχαλήτσο. Ο Βανγκέλι μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM».

Αρχικά, ο παίκτης του Άρη τόνισε: «Σίγουρα ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Όταν βλέπεις τις ομάδες από πάνω σου να ξεφεύγουν τότε ανησυχείς. Δεν είχαμε περιθώρια και χρόνο και θέλαμε το διπλό. Χρειαζόμασταν τους βαθμούς για να είμαστε στα πλέι οφ. Δεν είναι πρόβλημα μας νομίζω η επίθεση. Σε κάθε ματς κάνουμε πέντε κλασικές ευκαιρίες. Στην συνέχεια οι επιθετικοί μας είναι σίγουρο ότι θα σκοράρουν».

Στην συνέχεια μίλησε για τις αναμετρήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι: «Η Ευρώπη για εμάς είναι κάτι ξεχωριστό. Όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες είναι κίνητρο και τα δίνεις όλα. Νομίζω όμως πρέπει να ξεχάσουμε για λίγο την Ευρώπη και να βγούμε στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς παίκτες και ενισχύθηκε τον Ιανουάριο. Χθες έπαιξε ρόλο ότι έλειπαν κάποιοι παίκτες από την ΑΕΚ αλλά νομίζω κερδίσαμε γιατί παίξαμε καλά εμείς. Και όχι γιατί η ΑΕΚ ήταν κακή».

Τέλος, ο Αλβανός παίκτης αναφέρθηκε και στον Γιάννη Μιχαλήτσο: «Ο κος Μιχαλήτσος είναι ο άνθρωπος που με έφερε στον Άρη, με έφτιαξε και με έκανε παίκτη. Εμείς θα τον βοηθήσουμε. Η συνέχεια είναι δύσκολη για όλους. Θα παίξουμε με τον πρωταθλητή – νομίζω – Ολυμπιακό και θα είναι δύσκολο. Ελπίζω να καταφέρουμε κάτι καλό. Δεν έχουμε εύκολο πρόγραμμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.