Απόλυτη ικανοποίηση στον Άρη

Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ έφερε ικανοποίηση στις τάξεις του Άρη.

Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ έφερε ικανοποίηση στις τάξεις του Άρη. Οι «κίτρινοι» επέστρεψαν στις νίκες και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Παίκτες και τεχνική ηγεσία τονίζουν πως υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα και υπογραμμίζουν πως οι «κίτρινοι» μπορούν να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος μοίρασε συγχαρητήρια μετά το τέλος του αγώνα, όμως θέλει χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας τεχνικός έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και πλέον στρέφει την προσοχή του στις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκη στο ΟΑΚΑ, Ντάρσι Νέτο, τόνισε πως η αποχώρηση του Κούπερ από το «Κλεάνθης Βικελίδης» απελευθέρωσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Βραζιλιάνος παίκτης τόνισε: «Χωρίς να θέλω να πω κάτι για τον Κούπερ που είναι μεγάλος προπονητής και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα μαζί του, η ομάδα είναι λίγο πιο απελευθερωμένοι τον τελευταίο καιρό. Παίζουμε περισσότερο με κυκλοφορία της μπάλας και αυτό είναι που μας έχει αλλάξει. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας. Σίγουρα δεν παίξαμε τέλεια αλλά είμαστε πολύ καλοί και αποτελεσματικοί και είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Επίσης, ο Νέτο υπογράμμισε: «Δεν έχει σημασία αν μου αρέσει η θέση, αλλά να προσφέρω στην ομάδας. Παίζω και στα χαφ, είμαι χαρούμενος που πέτυχα δύο γκολ και πήραμε τη νίκη. Όταν και όπου μου ζητηθεί θα είμαι έτοιμος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.