Έτοιμος για το διπλό

Έτοιμος για το "διπλο" ο Άρης στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 2).

Έτοιμος για το “διπλό” ο Άρης στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 2). Οι «κίτρινοι» προέρχονται από δυο ισοπαλίες με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ και ψάχνουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθούν σε τροχιά πλέι οφ. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα των «κίτρινων», ενώ για πρώτη φορά θα έχει στη διάθεσή του, όλους τους νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αποφασίσει για μια θέση στο βασικό σχήμα, καθώς οι Καστίγιο και Σακάτα τη διεκδικούν. Όλα δείχνουν πως ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός έχει προβάδισμα και θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα των «κίτρινων».

Ο Άρης αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 και τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Οι Ρονάλντο και Λαζαρίδης θα ξεκινήσουν στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι Βανγκέλι και Μίσελ θα είναι οι δυο παίκτες που θα αγωνιστούν στα άκρα. Οι Φατί και Πρίττας θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, ενώ οι τρεις μεσοεπιθετικοί θα είναι οι Καστίγιο, Κόκε και Νέτο. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Μπομπαντίγια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.