Το εγκώμιο του Τσιώλη έπλεξε ο Αλβάρεζ

Για την αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και την ήττα της ομάδας του με 1-0 μέσα στον Βόλο, μίλησε ο Λεάντρο Αλβάρεζ.

Για την αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και την ήττα της ομάδας του με 1-0 μέσα στον Βόλο, μίλησε ο Λεάντρο Αλβάρεζ στον «NovaΣπορ Fm 94,6». Ο άσος του Ολυμπιακού Βόλου είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν είναι εύκολα τα πράγματα μετά από μία ήττα. Πλέον έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο. Δεν πήγε καλά όλο το παιχνίδι για εμάς. Δώσαμε σκληρές μάχες, αλλά παίζαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο και ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Όταν, λοιπόν, δέχεσαι ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο από μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, τότε πολύ δύσκολα γυρνάς το παιχνίδι».

Για τις διαφορές του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός είναι περισσότερο ομάδα. Είναι πολύ επικίνδυνος από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Έχει παίκτες γρήγορους και με καλή τεχνική. Είχε κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά ο τερματοφύλακάς μας χθες ήταν πολύ καλός».

Αναφερόμνος στο ματς του Κυπέλλου με την Κέρκυρα τόνισε: «Πρέπει να κοιτάξουμε τώρα το παιχνίδι Κυπέλλου. Είναι ευκαιρία για να γράψουμε ιστορία. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση καθώς το 2-0 από το πρώτο παιχνίδι δεν λέει τίποτα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και μετά να κοιτάξουμε τη συνέχεια, αφού πρώτα προκριθούμε».
Ο Αλβάρεζ μίλησε ακόμη για τη συνεργασία του με τον Σάκη Τσιώλη: «Πολλά καλά μπορώ να πω για τον προπονητή μας. Πρόκειται για την καλύτερη συνεργασία στην καριέρα μου. Στη δουλειά του προπονητή μας και του προέδρου μας οφείλουμε την πορεία που κάνουμε».

Τέλος, για το μέλλον του στην Ελλάδα είπε: «Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου εδώ. Εάν η καριέρα μου μπορεί να ανέβει κι άλλο, γιατί όχι; Όμως το μυαλό μου, είναι στον Ολυμπιακό Βόλου, τώρα. Μακάρι να πάρουμε το Κύπελλο το θέλουμε όλοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.