Τσιώλης: «Παραλίγο στον Παναθηναϊκό»

Στην αποκάλυψη πως είχε βρεθεί κοντά στην ανάληψη της τεχνική ηγεσίας του Παναθηναϊκού προχώρησε ο Σάκης Τσιώλης.

Στην αποκάλυψη πως είχε βρεθεί κοντά στην ανάληψη της τεχνική ηγεσίας του Παναθηναϊκού προχώρησε ο Σάκης Τσιώλης. Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε πως το 2007 είχε έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του «τριφυλλιού», όμως η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις. Επίσης, ο Τσιώλης αναφέρθηκε στην εφετινή πορεία του Ολυμπιακού Βόλου και στα μελλοντικά του σχέδια. Ο Τσιώλης μίλησε στον «Τύπο της Κυριακής». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τα σχέδια του και την παραλίγο μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Το σίγουρο είναι ότι θα το συζητήσω. Το συμβόλαιο μου με την ομάδα τελειώνει το καλοκαίρι. Βέβαια για εμένα ο Βόλος πληροί όλες τις προϋποθέσεις, αλλά θα είναι τιμητικό να έρθει μια τέτοια πρόταση. Το 2007 που είχα αναδειχθεί και προπονητής της χρονιάς, βρέθηκα πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Είχε φύγει ο Μπακέ και με είχαν προσεγγίσει να αναλάβω. Ωστόσο, δεν βόλεψε η συγκυρία. Ήρθαν μερικά άσχημα αποτελέσματα με τον Ιωνικό και δεν ήθελα να αφήσω την ομάδα στα κρύα του λουτρού. Εκεί καθυστερήσαμε λίγο και οτο θέμα πήρε μια μικρή αναβολή. Λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Βέλιτς και κάπου εκεί τελείωσαν όλα»

Για το αν περίμενε πως θα ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος: «Μετά την προετοιμασία με ενδιέφερε να οι παίκτες να πιστέψουν ότι στη Σούπερ Λίγκα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και να αποβάλουν οποιοδήποτε. κόμπλεξ κατωτερότητας. Όταν επιστρέψαμε από την Ιταλία ήμουν πεπεισμένος ότι θα πηγαίναμε πολύ καλά»

Για τον ρόλο της διοίκησης: «Εμείς τουλάχιστον αυτό εισπράττουμε. Ίσως το δυνατότερο όπλο είναι ο Αχιλλέας Μπέος. Ήρθε σε μια όλη που ποδοσφαιρικά ήταν σε ανυποληψία και τη μεταμόρφωσε»

Για το Κύπελλο: «Στο Κύπελλο έχουμε σαφές προβάδισμα. Είμαστε πολύ κοντά στην ιστορική στιγμή του συλλόγου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να φτάσει ο Βόλος στα ημιτελικά και από εκεί και πέρα βλέπουμε»

Για τους στόχους του: «Δεν έχω πρόβλημα να πάω σε οποιαδήποτε ομάδα. Κάθε άνθρωπος θέλει το καλύτερο. Ως ποδοσφαιριστής είχα στόχο την εθνική ομάδα και τον πέτυχα. Βρίσκομαι 34 χρόνια στο χώρο και όταν πηγαίνω σε μια ομάδα θέλω να νιώθω ότι είμαστε οι καλύτεροι»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.