Δώνης: «Προσοχή στον Αστέρα»

Να προσέξουν ιδιαίτερα το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θέλει από τους παίκτες του, ο Γιώργος Δώνης.

Να προσέξουν ιδιαίτερα το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θέλει από τους παίκτες του, ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ο αγώνας της 20ης αγωνιστικής κάθε άλλο παρά εύκολος θα είναι για την ομάδα του, ενώ συμπλήρωσε πως θέλει την συμπαράσταση των φιλάθλων του Περιστερίου, στην προσπάθεια για κατάκτηση της νίκης.

Χαρακτηριστικά, ο Δώνης τόνισε για τον αγώνα της Κυριακής: «Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και νομίζω ότι απ’ αυτά που έχουμε δώσει στο “σπίτι” μας τον τελευταίο καιρό είναι και το πιο δύσκολο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα που χαρακτηρίζεται από τον δυναμισμό της και από την καλή οργάνωση. Προμηνύεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι για εμάς και χρειαζόμαστε όπως κάθε φορά την συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Πλέον για τον Ατρόμητο, κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής, πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον για να ξεφύγουμε οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη είναι κι ένα τεστ για τη μέτρηση των φιλοδοξιών που έχουν οι παίκτες μου».

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα με τους Αρκάδες ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση. Μετά το τέλος της, ο Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά η αποστολή: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Σαρμιέντο,, Μπρίτο, Φαβάλι Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Σαγκανόφσκι, Αναστασάκος, Σαμπού, Σκόνδρας, Δάρλας, Σφακιανάκης, Καραλής, Τάτος, Καραγκούνης, Περόνε και Καμαρά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.