Πρόβα τζενεράλε ενόψει ΠΑΟ

Νίκη για να πάει με ψυχολογία στη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό, θέλει η ΑΕΚ στα Πηγάδια (19:30).

Νίκη για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό, θέλει η ΑΕΚ στα Πηγάδια (19:30). Η Ένωση θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην Ξάνθη και να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ, ενώ παράλληλα ο Μανόλο Χιμένεθ θα δοκιμάσει και ορισμένα πράγματα, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τους «πράσινους». Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός προβληματίζεται για τις πολλές απουσίες που έχει και θα αναγκαστεί να παρατάξει τους «κιτρινόμαυρους» με αρκετές αλλαγές στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οι Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας, Γεωργέας, Μπλάνκο και Μπερνς δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό της Ένωσης για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Με αυτά τα δεδομένα, ο Χιμένεθ αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια και τους Νασούτι και Ντιόπ στο κέντρο της άμυνας. Οι Γιάχιτς και Νταντόμο θα καλύψουν τα δυο άκρα της αμυντικής γραμμής, ενώ οι Καφές και Μίτσελ θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ. Οι τρεις μεσοεπιθετικοί θα είναι οι Λαγός, Έντερ και Γκερέιρο, ενώ ο Σκόκο θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης του Ναμπίλ Μπάχα. Ο Μαροκινός επιθετικός αξιώνει συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών, μετά το τέλος του αρχικού εξάμηνου συμβολαίου που θα υπογράψει με την Ένωση. Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» αναζητεί την «χρυσή τομή» με τον 30χρονο επιθετικό, στον οποίο προσφέρει μέχρις στιγμής συμβόλαιο συνεργασίας έξι μηνών+1,4 έτους.

Τέλος, στην Ελλάδα θα βρεθεί ο Νταβίντ Ματέος Ραμάχο, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός για έξι μήνες από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν αποκλείεται, ο Μανόλο Χιμένεθ να του εμπιστευτεί μια θέση στο βασικό σχήμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.