Πάτησε Ελλάδα ο Μπάχα

Λίγο μετά τη 1:00 τα μεσάνυχτα, ο Ναμπίλ Μπάχα έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Κρούση για Μαλεζά, ενδιαφέρον για Τριφούνοβιτς (;)

Λίγο μετά τη 1:00 τα μεσάνυχτα και με καθυστέρηση μισής ώρας από την προγραμματισμένη αφιξή του, ο Ναμπίλ Μπάχα έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Τα επόμενα 24ώρα ο επιθετικός από το Μαρόκο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο με την Ένωση. Οπως έχουμε αναφέρει, ο Μπάχα θα αγωνιστεί με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι…

Στο μεταξύ, οι προσπάθειες για την ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ εντείνονται τις τελευταίες μέρες, καθώς σε λίγα 24ωρα θα πέσει η αυλαία της μετεγγραφικής περιόδου. Η Ενωση που θέλει να αποκτήσει ένα στόπερ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ για τον Στέλιο Μαλεζά!

Μάλιστα η ΑΕΚ έχει προτείνει στο “δικέφαλο” να αγοράσει τα δικαιώματα του διεθνούς αμυντικού έναντι 200.000 ευρώ, προσφέροντας μάλιστα και τον Λεονάρντο, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί και στα έμψυχα ανταλλάγματα στην πρόταση της Ενωσης για τον Μανιάτη.

Ο ΠΑΟΚ δεν συζητά καν το ενδεχόμενο να παραχωρήσει έναν διεθνή ποδοσφαιριστή που ανήκει στο ρόστερ του με τόσο μικρό ποσό. Οι απαιτήσεις του δικεφάλου για τον Μαλεζά είναι πολύ περισσότερες από τα 200.000 ευρώ που προσφέρει η Ενωση.

Τέλος, δημοσίευμα ρώσικης ιστοσελίδας (Sportal.as) αναφέρει πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 28χρονου διεθνή Βόσνιου μπακ, Βούλε Τριφούνοβιτς. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Μπόρακ και όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα θα χρειαστούν 500.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της η Ένωση.

Στη Βούλη ο Αδαμίδης
Στην επιτροπή περιβάλλοντος στη Βουλή βρέθηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης και ο γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Κωνσταντινίδης. Σε μία άτυπη συνεδρίαση, καθώς δεν κρατήθηκαν πρακτικά, οι δύο άνδρες είπαν πως από το Μάιο η Ενωση θα είναι έτοιμη για παρουσίαση του σχέδιο για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ όταν ρωτήθηκαν αν έχουν βρει χρηματοδότη για το έργο, απάντησαν καταφατικά, λέγοντας πως η χρηματοδότηση θα γίνει μέσω τραπεζών.

Επίσης ήταν κατηγορηματικοί, πως το σχέδιο δεν παρεκκλίνει από το νόμιμο πλαίσιο, αφού στο χώρο θα υπάρχει και πράσινο, όπως προβλέπεται σε τέτοια έργα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.