Ανακοίνωσε Κοβάτση

Κάτοικος Περιστερίου θα είναι από εδώ και στο εξής, ο Δημήτρης Κοβάτσης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον Αλμωπό Αριδαίας και αποτελεί επένδυση για το μέλλον για τον Ατρόμητο.

Κάτοικος Περιστερίου θα είναι από εδώ και στο εξής, ο Δημήτρης Κοβάτσης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον Αλμωπό Αριδαίας και αποτελεί επένδυση για το μέλλον για τον Ατρόμητο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μια ακόμη σημαντική επένδυση για το μέλλον έκανε η ΠΑΕ Ατρόμητος, μέσω των τμημάτων υποδομής. Συγκεκριμένα ήρθε σε συμφωνία με τον Αλμωπό Αριδαίας για την απόκτηση του Δημήτρη Κοβάτση, αριστερού χαφ, που έχει γεννηθεί το 1995 και θα ενταχθεί στην ομάδα Κ-17. Υποδείχθηκε από τον Υπεύθυνο Τμήματος Σκάουτινγκ του συλλόγου Τόλη Αποστόλου και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε με συντονισμένες ενέργειες του Τεχνικού Διευθυντή Υποδομών Τάκη Μιχαλέτου.

Ο Κοβάτσης μετέχει στην αποστολή της Εθνικής Προπαίδων για το διεθνές τουρνουά «Aegean Cup» που διοργανώνει η ΠΟ Τουρκίας και ήδη έχει αγωνιστεί βασικός στους αγώνες με Ουκρανία και Τουρκία. Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί τη διοίκηση του ιστορικού Αλμωπού Αριδαίας και τον πρόεδρο του Χρήστο Τουμανίδη για την άψογη συνεργασία που είχαν στην υπόθεση της μεταγραφής του Δημήτρη Κοβάτση και εύχεται να αποτελέσει την παρακαταθήκη για το μέλλον.

Να σημειώσουμε ότι τέσσερις παίκτες των τμημάτων υποδομής του Ατρόμητου στελεχώνουν τις «μικρές» Εθνικές ομάδες. Οι Παναγιώτης Μπάλας και Φώτης Καϊμακαμούδης είχαν υποχρεώσεις στην Εθνική Νέων και οι Διονύσης Μπουρδούβαλης, Δημήτρης Μαρκάκης (μαζί με τον νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Κοβάτση) μετέχουν στην Εθνική Προπαίδων».

Από εκεί και πέρα, στο 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου βρέθηκε αντιπροσωπεία του Ατρόμητου. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Θερμή υποδοχή από τους μαθητές και τις μαθήτριες του 12ου Γυμνάσιου Περιστερίου γνώρισε η αντιπροσωπεία της ομάδας που τους επισκέφθηκε για να μοιράσει εισιτήρια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή (15.00) στο γήπεδο Περιστερίου. Οι Εντουάρντο Μπρίτο, Γιάννης Σκόνδρας, Αντώνης Αθανασίου συνάντησαν την αποθέωση από τους μαθητές οι οποίοι με απόλυτη τάξη πήραν πολλά αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές δείχνοντας την αγάπη τους για τον Ατρόμητο. Κοντά στην αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ανδρέας Σχίζας. Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί τον διευθυντή του σχολείου κ. Γιάννη Οικονομάκη και το διδασκαλικό προσωπικό για την άριστη οργάνωση της επίσκεψης των ποδοσφαιριστών στο 12ο Γυμνάσιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.