Ατματσίδης: «Δεν εκπλήσσει η ΑΕΚ»

Απογοητευμένος από την εφετινή πορεία της ΑΕΚ εμφανίζεται ο Ηλίας Ατματίσης.

Απογοητευμένος από την εφετινή πορεία της ΑΕΚ εμφανίζεται ο Ηλίας Ατματσίζης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης τόνισε πως περίμενε αυτή την πορεία της Ένωσης την εφετινή σεζόν, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ατματσίζης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την φετινή ΑΕΚ: «Λίγο πολύ την περίμενα την πορεία της φέτος. Δεν εκπλήσσομαι. Απορώ πως κάποιοι έλεγαν ότι είναι έτοιμη για πρωτάθλημα. Τα σκαμπανεβάσματά της είναι απολύτως φυσιολογικά. Το υλικό φυσικά και δεν ικανοποιεί. Το ρόστερ της δεν είναι για παραπάνω».

Για το τι φταίει: «Εκτός από τα διοικητικά, δεν έχει γήπεδο, πολύ σημαντικό για ομάδα με υψηλούς στόχους. Από εκεί μπαίνουν οι βάσεις. Όλα αυτά που γίνονται το τελευταίο διάστημα την έχουν φέρει στη σημερινή της θέση. Θέλει πολύ χρόνο για να γιατρευτούν οι πληγές αυτής της ομάδας».

Για τον έλεγχο: «Αυτά με τα πορίσματα κρατούν μία ή δύο εβδομάδες. Όλοι στην Ελλάδα πορίσματα βγάζουν. Δεν θέλω να ανακατευτώ με αυτά, αλλά την έχουν βλάψει. Έχει μείνει τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Όσοι έχουν περάσει από τον προεδρικό θώκο “νίπτουν τα χείρας τους”. Ποιος φταίει; Μόνο ο κόσμος δεν φταίει. Όποιος θέλει να πάρει ομάδα πληρώνει και την παίρνει. Ο Μαρινάκης πως το έκανε. Η συγκυρία είναι λίγο άσχημη, αλλά τόσα χρόνια το ίδιο γινόταν».

Για τον Χιμένεθ: «Από την πρώτη στιγμή και τα λίγα που ήξερα για αυτόν είναι ότι ταιριάζουν τα χνώτα του με την ΑΕΚ. Είναι καλός, σοβαρός και πετυχημένος τεχνικός. Το θέμα είναι πώς, με τι θα πάει για πρωτάθλημα; Τι θέλουν από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Με αυτό το ρόστερ δεν μπορείς να πεις ότι πάει για πρωτάθλημα. Αυτό φαίνεται και από τις μεταγραφικές κινήσεις και του καλοκαιριού».

Για το τι ελπίδες υπάρχουν: «Αυτό είναι μεγάλο κεφάλαιο το πώς μπορεί να γιατρευτεί. Εκτός αν βρεθεί ένας νέος “Μαρινάκης” και βρει λεφτά. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που αγαπούν την ΑΕΚ, αλλά δεν βγαίνουν μπροστά. Ο Παππάς και ο Νοτιάς είναι οικονομικά ισχυροί, αλλά δεν θέλουν να βάλουν λεφτά».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είμαι ικανοποιημένος από τις μικρότερες ομάδες, όχι από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Οι μεγάλες έχουν απογοητεύσει. Ο Παναθηναϊκός είναι τραγικός, ο Ολυμπιακός καλύτερος από ό,τι τον περίμενα, έχει μια καλύτερη εικόνα. Για την ΑΕΚ τι να πούμε. Ο ΠΑΟΚ τα ίδια. Γίνεται καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι ανταγωνιστικό, πλην της ουράς. Δύσκολο να ανατραπεί η διαφορά των 7 βαθμών στην κορυφή».

Για τους Έλληνες τερματοφύλακες: «Πορτιέρο και στράικερ δεν βγαίνουν πια. Υπάρχουν καναδυό αλλά δεν είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, δεν κάνουν τη διαφορά. Δεν με γεμίζουν οι Έλληνες πορτιέρο. Ίσως είναι μια συγκυρία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.