Σε καλό δρόμο ο Ντουντού

Ο Ντουντού Σεαρένσε βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Ο Ντουντού Σεαρένσε βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Βραζιλιάνος ακολούθησε στην προπόνηση της Δευτέρας ένα μέρος του προγράμματος και τις επόμενες μέρες θα επιχειρήσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Σε ότι αφορά στον Ουρτάδο, ο Ισπανός αισθάνεται καλύτερα αλλά θα χρειαστεί λίγες ακόμη μέρες για να είναι απόλυτα έτοιμος. Όπως και με τον Ντουντού, έτσι και για τον Ουρτάδο στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται να ανάψουν το πράσινο θέλοντας να περιορίσουν το ρίσκο υποτροπής των τραυματισμών τους.

Υπό τις οδηγίες του Γιον Ασπιάθου προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι ερυθρόλευκοι, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στην Ισπανία για προσωπικό του θέμα. Ο Βαλβέρδε θα επιστρέψει την Τετάρτη (26/1). Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια ή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Ντουντού ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκανε το ατομικό του πρόγραμμα σε γήπεδο και γυμναστήριο, ενώ οι Ουρτάδο και Ν. Παπαδόπουλος συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν. Την Τρίτη οι «ερυθρό! λευκοι» θα έχουν ρεπό και θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Τετάρτη το απόγευμα, με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.

* Οι Γιώργος Γκαλίτσιος και Αβραάμ Παπαδόπουλος αποφάσισαν τα χρήματα (10.000?), που αντιστοιχούσαν στο καθένα από τα δύο φλουριά της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος, και τα οποία κέρδισαν, να δοθούν στην Green Peace (Γιώργος Γκαλίτσιος) και σε ιδρύματα που θα επιλέξει η ΠΑΕ Ολυμπιακός (Αβραάμ Παπαδόπουλος).

*Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σουηδίας ενημέρωσε σήμερα την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την κλήση στην Εθνική της ομάδα, του ποδοσφαιριστή της, Όλοφ Μέλμπεργκ. Η κλήση αφορά τον φιλικό αγώνα Κύπρος – Σουηδία (8/2), Σουηδία – Ρουμανία ή Ουκρανία (9/2).

*Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλγερίας ενημέρωσε την Δευτέρα την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την κλήση στην Εθνική της ομάδα, του ποδοσφαιριστή της Ραφίκ Τζιμπούρ. Η κλήση αφορά τον φιλικό αγώνα Αλγερία – Τυνησία (9/2).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.