«Δεν είμαστε εκτός τίτλου»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι εκτός τροχιάς κατάκτησης του τίτλου, παρότι πλέον βρίσκεται στο -7.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι εκτός τροχιάς κατάκτησης του τίτλου, παρότι πλέον βρίσκεται στο -7.
 
Ο Πορτογάλος ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Τα πράγματα ήταν δυσκολότερα τη στιγμή που ήρθα. Ο Ολυμπιακός είχε και έχει το προβάδισμα. Στη διάρκεια του πρωταθλήματος κάναμε νίκες με καλό ποδόσφαιρο. Σήμερα ήταν δύσκολο ματς, ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα, απέδειξε ότι είναι καλή ομάδα. Εμείς δεν παίξαμε καλά. Δεχθήκαμε ένα τέρμα δυστυχώς. Κατόπιν είχαμε 3-4 σαφείς ευκαιρίες να σκοράρουμε. Το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο χάσαμε δυο βαθμούς. Όμως ο Παναθηναϊκός δεν είναι εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Είναι πιο δύσκολα τώρα αλλά δεν είμαστε εκτός διεκδίκησης. Σαν πρωταθλητής. Σαν μεγάλη ομάδα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε όλους τους αγώνες με στόχο τη νίκη».
 
Ο Φερέιρα ρωτήθηκε και για το αν επιθυμεί να γίνει κάποια μεταγραφή: «Ολοι γνωρίζετε τις αλλαγές στον Παναθηναϊκό. Εμείς σαν ομάδα προσπαθούμε να είμαστε εκτός από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν. Για τα θέματα αυτά είναι θέματα που πηγαίνουν πέρα από τη δική μου δικαιοδοσία ως προπονητής. Οι παίκτες μου και εγώ κάνουμε μια σοβαρή δουλειά. Το ρόστερ που έχουμε αυτό είναι. Με αυτό το ρόστερ θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα κάνουμε το παν για να νικάμε μέχρι το τέλος. Πάντότε πρέπει να υπάρχουν συγκυρίες για να συζητάμε αυτά τα πράγματα. Όπως γνωρίζετε δεν υπάρχουν. Γνωρίζω πως κάθε θέμα χρειάζεται το χρόνο του για να επιλυθεί, άρα δεν εχει ουσία να μιλάμε υποθετικά τι θα ήθελα τι δεν θα ήθελα».

Γιώργος Μπιτσικώκος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.