Οι αγώνες της 19ης αγωνιστικής

Ο Ολυμπιακός Βόλου φαίνεται πως έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΚ, καθώς τη συνέτριψε στο "Σπύρος Λούης" με 4-0.

Ο Ολυμπιακός Βόλου φαίνεται πως έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΚ, καθώς τη συνέτριψε στο “Σπύρος Λούης” με 4-0. Οι ‘ερυθρόλευκοι” είχαν επικρατήσει και στον πρώτο γύρο. Βαθμολογική ανάσα για την Κέρκυρα, η οποία επιβλήθηκε της Λάρισας (1-0), ενώ ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της Ξάνθης (2-1). 

Σάββατο

Κέρκυρα – Λάρισα 1-0
(73′ Μαζνόφ)

Ο Μαζνόφ δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί καλύτερο ντεμπούτο. Ο Σκοπιανός 10 λεπτά μετά την είσοδο του στην αναμέτρηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσοντοφάλσκι και χάρισε στην Κέρκυρα τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αντίθετα η Λάρισα έμεινε καθηλωμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και πλέον τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα για εκείνη.

ΠΑΟΚ – Ξάνθη  2-1
(37′ Αθανασιάδης, 81′ Σαλπιγγίδης-66′ Πόι)

Με τον Σαλπιγγίδη να βρίσκει δίχτυα για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε της Ξάνθης με 2-1 και έμεινε μόνος στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για την ακριτική ομάδα, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ.  Αντίθετα ο δικέφαλος διεύρυνε το νικηφόρο σερί του στα τρία παιχνίδια.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου 0-4
(12′ Σανκαρέ, 19′ Ούμπιντες, 61′ Μόνχε, 81′ Καπετάνος)

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε σαν σίφουνας από το “Σπύρος Λούης”, αναγκάζοντας την ΑΕΚ στη μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα της από ομάδα πλην του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Το σύνολο του Τσιώλη δύο φορές επισκέφτηκε φέτος το ΟΑΚΑ πανηγυρίζοντας ισάριθμες φορές, ενώ ολοκλήρωσε τους αγώνες του στο λεκανοπέδιο Αττικής με μόλις μία ήττα (από τον Ολυμπιακό), μία ισοπαλία (με Ατρόμητο) και τρεις νίκες (Πανιώνιο, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ).

Σανκαρέ, Ουμπίδες, Μόνχε και Καπετάνος νίκησαν τον Σάχα και  οδήγησαν την ομάδα τους σε μία σπουδαία νίκη και πλέον κάνουν όνειρα για την έξοδο τους στο Γιουρόπα Λιγκ.

Κυριακή

Καβάλα-Ηρακλής 3-0
(66΄ Τόμασιτς, 81΄ Ονουάτσι, +90΄ Πέρτζελ)

Άργησε λίγο αλλά τελικά «έσπασε το ρόδι» η Καβάλα σημειώνοντας την πρώτη της νίκη το 2011 κερδίζοντας 3-0 τον Ηρακλή. Οι παίκτες της Καβάλας γιόρτασαν με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλια του σταδίου «Ανθη Καραγιάννη» (συμπλήρωσε τα 40 χρόνια) πανηγυρίζοντας την πρώτη τους νίκη μέσα στο 2011. Μια νίκη που ήρθε με την βοήθεια των αμυντικών.

Ο Ιγκόρ Τόμασιτς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 66΄ με κεφαλιά και ο Ονουάτσι αυτός που το διπλασιάσε στο 81΄ μετά από μπαλιά του μπακ, Πετκάκη.

Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-1
(81΄ Αναστασάκος)

Ο Ηλίας Αναστασάκος οδήγησε σε μια ακόμα νίκη τον Ατρόμητο, 1-0 τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική και χάρισε στο 81′ τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του Γιώργου Δώνη. Αυτή ήταν η έκτη νίκη του Ατρόμητου στο εφετινό πρωτάθλημα και τρίτη εκτός έδρας. Τέταρτη εντός έδρας ήττα και ενδέκατη συνολικά στο πρωτάθλημα για τον Πανσερραϊκό.

Εργοτέλης-Αρης  0-0

Εργοτέλης και Άρης δεν αξιοποίησαν τις λίγες ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και έμειναν στο 0-0 στο Παγκρήτιο. Μοιραίος παίκτης για τους «κίτρινους», που σήμερα φορούσαν κόκκινα, στάθηκε ο Χαβίτο, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει σε δυο σημαντικές φάσεις. Γενικά, οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τις εντυπώσεις.

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-1
(29′ Φουστέρ)

Την επέλαση του στην επαρχία συνέχισε ο Ολυμπιακός ο οποίος με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φουστέρ πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την Τρίπολη. Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και έφτασαν δίκαια στην 7η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα διατηρώντας την διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός  1-1
(49΄ Μήτρογλου – 55΄ Σισέ)

Πανιώνιος και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1 σε ένα παιχνίδι που «μίλησαν» οι δύο δεινοί σκόρερ (Μήτρογλου 49′, Σισέ 54′ πεν.), με τους πράσινους να μένουν 7 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Πολύτιμος ο βαθμός για τους «κυανέρυθρους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.