Τάτος: «Θα γίνω καλύτερος»

Υπόσχεση πως θα βελτιωθεί η εικόνα του στο μέλλον, άφησε ο Ανδρέας Τάτος.

Υπόσχεση πως θα βελτιωθεί η εικόνα του στο μέλλον, άφησε ο Ανδρέας Τάτος. Ο Έλληνας παίκτης του Ατρόμητου εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εφετινή πορεία της ομάδας του, ενώ συμπλήρωσε πως δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τις μετεγγραφικές φήμες των τελευταίων εβδομάδων. Ο Τάτος μίλησε στην εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή». Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Φέτος στους αγώνες του Ατρομήτου βλέπουμε έναν καλύτερο και διαφορετικό Ανδρέα Τάτο. Πού οφείλεται αυτό; «Δούλεψα πολύ καλά στην προετοιμασία και ο προπονητής μου, ο κ. Δώνης, αντάμειψε αυτή τη δουλειά με εμπιστοσύνη και συνεχόμενες συμμετοχές. Οι συμβουλές του και η καθημερινή του καθοδήγηση στις προπονήσεις με έχουν βοηθήσει πολύ. Από εκεί και πέρα, συλλέγω πλέον και εμπειρίες μέσα από κάθε παιχνίδι που μου είναι πολύτιμες».

Πού θεωρείς ότι χρειάζεσαι βελτίωση; «Καθημερινά δουλεύω πολύ στις αδυναμίες μου. Θεωρώ ότι πρέπει να βελτιώσω τα τελειώματά μου στις φάσεις και να είμαι πιο αποτελεσματικός. Από εκεί και πέρα, το δεξί μου πόδι το χρησιμοποιώ περισσότερο και δουλεύω και σ’ αυτό στις προπονήσεις».

Οι δύο κύριοι στόχοι του Ατρομήτου για εφέτος θα πρέπει να είναι λογικά η διάκριση στο Κύπελλο και η γρήγορη σωτηρία. Συμφωνείς; «Είναι αλήθεια. Μπορούμε να πάμε καλά στο Κύπελλο και να διακριθούμε, αφού έχουμε μία, θεωρητικά πάντα, εύκολη κλήρωση. Ο θεσμός του Κυπέλλου όμως είναι περίεργος, κανείς άλλωστε δεν νίκησε πριν παίξει. Στο πρωτάθλημα πολλά θα κριθούν στα δύο επόμενα παιχνίδια με τον Πανσερραϊκό εκτός και τον Αστέρα Τρίπολης εντός. Αν πάρουμε αυτά τα δύο παιχνίδια, μπορούμε να χτυπήσουμε ακόμα και πρώτη πεντάδα».

Το όνομά σου ακούστηκε τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για ξένους συλλόγους, όπως η Βέρντερ Βρέμης. Σου δίνει έξτρα κίνητρο αυτό; «Πραγματικά, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα τώρα μ’ όλα αυτά. Αυτό που κάνω είναι να συνεχίζω να δουλεύω και να μένω προσγειωμένος. Δεν το κάνω επειδή έτσι πρέπει, είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Άλλωστε νομίζω ότι ακόμα δεν έχω δείξει όλες τις δυνατότητές μου. Έχω, πάντως, φιλοδοξίες και νομίζω ότι μπορώ να φτάσω ψηλά».

Αν είχες να επιλέξεις μεταξύ μίας μεγάλης ομάδας στην Ελλάδα και σε μία μεταγραφή στο εξωτερικό, τι θα έκανες; «Δεν κρύβω ότι θα ήθελα να δοκιμάσω την εμπειρία του εξωτερικού, να διαπιστώσω από πρώτο χέρι πώς λειτουργούν οι σύλλογοι στις προηγμένες, ποδοσφαιρικά, χώρες. Αλλά από την άλλη, μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα θα αποτελούσε πρόκληση. Θα έλεγα ότι και οι δύο προοπτικές είναι εξίσου ενδιαφέρουσες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.