Ακόμα μια κίνηση

Επανέρχεται η περίπτωση του Μπερνάρ Κουμορτζί στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.

Η απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ δε φαίνεται να είναι η τελευταία κίνηση του Ολυμπιακού στο μετεγγραφικό παζάρι, με τον Μπερνάρ Κουμορτζί να επανέρχεται στο προσκήνιο. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την προοπτική απόκτηση του Γκανέζου μέσου, αμέσως μετά τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, από το οποίο είχαν αποχωρήσει μετά τις αντιδράσεις των «κυανέρυθρων» φιλάθλων.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει για το καλοκαίρι και την περίπτωση του Σάντσες, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Πέρα από αυτές τις περιπτώσεις, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν στρέψει την προσοχή του και στη Λατινική Αμερική, με το τμήμα σκάουτινγκ να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν επενδύσεις για το μέλλον του συλλόγου.

Παράλληλα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες του να διδαχθούν από τα λάθη που έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικά, ο Βάσκος τεχνικός του τόνισε: «Δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Κοιτάμε τον αγώνα με τον Αστέρα, τον οποίο πρέπει να νικήσουμε».

Ο Βαλβέρδε θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης τον Α. Παπαδόπουλο, ενώ κανονικά αναμένεται να προπονηθεί το Σάββατο και ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.