Μίτσελ: “Επαιξε ρόλο ο Χιμένεθ”

Τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ, εξήγησε ο νεοαποκτηθείς Μίτσελ. Χιμένεθ: "Όχι σε άλλους δανεικούς" Απάντησε στον Ντέμη η BDO

Τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ, εξήγησε ο Μίτσελ με δηλώσεις που έκανε στην αίθουσα Τύπου του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα, λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. Ο Ισπανός μίλησε για την αγωνιστική του ετοιμότητα, αλλά και γιατί δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη Μπέρμιγχαμ.

“Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον πρόεδρο όσο και τον τεχνικό διευθυντή που με περίμεναν τόσο καιρό. Ελπίζω να τα βγάλω μέσα στο γήπεδο αυτά που πρέπει. Ο προπονητής μου είχε τηλεφωνήσει, μου εξήγησε πως ήταν τα πράγματα, μου είπε για τους φιλάθλους ότι στηρίζουν την ομάδα. Ξέρω για την ΑΕΚ ότι είναι μία ομάδα που παίζει στην Ευρώπη και έχει καλό όνομα.

Ο Χιμένεθ έπαιξε ρόλο που ήρθα στην ΑΕΚ. Καθοριστικό θα έλεγα. Ήξερα όμως σε ποιο σύλλογο έρχομαι. Δεν έχω παίξει πολύ, αλλά έκανα συστηματικά προπονήσεις. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Θεωρώ ότι όταν μου ζητηθεί θα μπορέσω να βοηθήσω.  Όταν πήγα στην Αγγλία, πήγα κατόπιν αιτήματος του συγκεκριμένου προπονητή. Στην αρχή έπαιξα, όμως δεν υπήρξε συνέχεια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.