Χριστόπουλος:«Έχουμε πετύχει το στόχο μας» (video)

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε στο novasports.gr τόσο για τα πλέι οφ όσο και για τον Αστέρα Τρίπολης και την ποιότητα του ρόστερ που διαθέτει.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε στο novasports.gr τόσο για τα πλέι οφ όσο και για τον Αστέρα Τρίπολης και την ποιότητα του ρόστερ που διαθέτει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα πλέι οφ:

«Η ομάδα μας πέρυσι το καλοκαίρι στήθηκε με σκοπό να μείνει στην κατηγορία. Πετύχαμε έναν μεγάλο στόχο και βγήκαμε στην Ευρώπη. Θα έχουμε μεγάλη δυσκολία σε αυτά τα παιχνίδια λόγω της ποιότητας των αντιπάλων, των συνεχόμενων ταξιδιών αλλά και των καρτών που έχουν ορισμένοι παίκτες αλλά και το ροτέισιον που θα πρέπει να κάνουμε. Βλέπω τα παιδιά να έχουν πίστη και να δίνουν ό,τι καλύτερο έχουν. Είμαστε έτοιμοι και θα δούμε τι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε».

Για το ματς με τον Αστέρα:

«Το μεγάλο πρόβλημά μας είναι η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού γιατί είναι μεγάλο το διάστημα που μεσολαβεί. Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται αλλά δεν μπορούμε να προβλέψουμε την ποιότητα και τη διάρκεια που θα μπορέσουμε να βγάλουμε στο πρώτο παιχνίδι».

Για το ρόστερ του Αστέρα:

«Ακόμα και με 7-8 απουσίες δεν έχει πρόβλημα. Έχουμε πίστη για το αποτέλεσμα και προσπαθούμε να προετοιμαστούμε και τακτικά. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας και έχουμε πίστη για το αποτέλεσμα. Θα παίξουμε για τη νίκη και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Για το αν θα είναι καθοριστικό το διάστημα αποχής:

«Το κάθε παιχνίδι είναι καθοριστικό στα πλέι οφ και ένα άσχημο αποτέλεσμα μπορεί να σου καθορίσει την πορεία. Ό,τι πετύχαμε το καταφέραμε επειδή δουλέψαμε με ομαδικό πνεύμα και αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα για να πετύχουμε κάτι ωραίο και να χαρεί και ο κόσμος. Υπάρχει θέληση αλλά θα πρέπει να φανεί και μέσα στο γήπεδο».

Για το πώς βιώνει την εμπειρία να είναι ανάμεσα στους καλύτερους προπονητές:

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί και δεν το περίμενα. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά και για μένα και δεν περίμενα ότι θα συμβεί αυτό όταν ξεκίναγα».

Για τους Ίλιτς και Ντε Βινσέντι:

«Είναι σπουδαίο για τα παιδιά αυτά και το αξίζουν. Είναι τιμή για τον ΠΑΣ να έχει τέτοιους παίκτες που διακρίνονται και ανεβάζουν ψηλά το σύλλογο».

Για το ποιο μοντέλο ξένου προπονητή θα επέλεγε:

«Μου αρέσουν πολύ προπονητές σαν τον Γκουαρντιόλα ή τον Καπέλο αλλά και το μοντέλο της Άρσεναλ είναι πολύ καλό αν και της λείπουν κάποιοι τίτλοι».

Για την ανάδειξη Ελλήνων τεχνικών:

«Αυτό είναι πολύ σπουδαίο και τους έχω συναντήσει και στα καμπ προπονητών. Έχουν το πακέτο, τις γνώσεις για να βοηθήσουν τις ελληνικές ομάδες να πάνε ψηλά και αυτό συμβαίνει και σε άλλες χώρες όπως στη Γαλλία ή τη Γερμανία και την Πορτογαλία. Δεν έχω κάτι με τους ξένους προπονητές αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι οι Έλληνες είναι πολύ καλοί προπονητές».

Για το αν θα δείξει κάτι διαφορετικό ο ΠΑΣ:

«Στα προηγούμενα παιχνίδια προσπαθούσαμε να προσαρμόσουμε το δικό μας στιλ πάνω στον αντίπαλο αλλά και με τις απουσίες θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε τη φιλοσοφία ανάλογα με τους παίκτες που θα έχουμε στη διάθεσή μας. Θα είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε και κάποια άλλα πράγματα εφόσον χρειαστεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.