Μιχαλήτσος: «Αδικείτε τους εαυτούς σας»

Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Αρη και ο Γιάννης Μιχαλήτσος ανέλαβε το βαρύ φορτίο, έστω και προσωρινά, να καθοδηγήσει την ομάδα στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στη Κρήτη.

Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Αρη και ο Γιάννης Μιχαλήτσος ανέλαβε το βαρύ φορτίο, έστω και προσωρινά, να καθοδηγήσει την ομάδα στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στη Κρήτη. Αμέσως μετά την έξοδο του Κούπερ από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής του συλλόγου, έβαλε τη φόρμα και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Πριν την έναρξή της ο κ. Μιχαλήτσος μίλησε για λίγο στους ποδοσφαιριστές, υπογραμμίζοντας: «Ξέρω ότι κάθε αλλαγή στον πάγκο είναι δύσκολη για όλους, πόσο μάλλον όταν φεύγει ένας σημαντικός προπονητής όπως ο κ. Κούπερ. Ομως είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε. Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι κρίσιμο ενόψει της συνέχειας. Θέλω να σας πω ότι αδικείτε τους εαυτούς σας με την απόδοση που έχετε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας! Ολα θα πάνε καλά.».

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Μιχαλήτσος, όντας μέλος της ομάδας από τη θέση του σκάουτερ, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για να καθίσει στον πάγκο στο κυριακάτικο ματς. Η προπόνηση κύλησε ομαλά και παρά το αρχικό σοκ των πρώτων λεπτών, οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς για πρώτη φορά χωρίς τον Κούπερ, μετά από 14 μήνες.

Εκτός της μάχης της Κρήτης έχουν τεθεί οι Κόκε, Μενδρινός, Πρίττας που ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει ο Ρονάλντο Γκιάρο ο οποίος δεν κατάφερε να βγάλει όλη την προπόνηση, ενώ ο Λοθάνο Οριόλ έτρεξε μόνος του, αλλά η συμμετοχή του στο ματς θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ Ο ΦΑΝΤΑΓΟΥΣΙ

Ο άνθρωπος που έπαιξε τον πιο καθοριστικό ρόλο στη φυγή του Εκτορ Ραούλ Κούπερ από τον Αρη ήταν ο άμεσος συνεργάτης του, Κάρλος Φανταγούσι ο οποίος ήταν από την αρχή κάθετος στη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ο ίδιος ο Κούπερ φάνηκε αρχικά να το ξανασκέφτεται, όμως ο Φανταγούσι δεν άφηνε περιθώρια για. δεύτερες σκέψεις. Το ίδιο συνέβη και με τον γυμναστή, Πουέμπλα, που επίσης συμβούλευσε τον Αργεντίνο τεχνικό να αποχωρήσει από την ομάδα. Πρόκειται για ανθρώπους οι γνώμες των οποίων μετρούν πάρα πολύ για τον Κούπερ και αποτέλεσαν τροχοπέδη στην περεταίρω συνεργασία του με τον Αρη.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΛΙΓΙΟ

Ο Χουάν Μανουέλ Λίγιο είναι από τα πρώτα προπονητών από ακούστηκαν ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ήταν ο βασικός υποψήφιος και πριν από την πρόσληψη του Κούπερ στα τέλη του 2009, όμως προέκυψε ο σπουδαίος Αργεντίνος και το ενδιαφέρον για τον Λίγιο δεν προχώρησε. Τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο, καθώς αποτελεί επιλογή του Μανέλ Φερέρ ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά από την Ισπανία.

Παναγιώτης  Στεφάνου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.