Ραντεβού για το μέλλον

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα στο μέλλον ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Κοιτάζουν μπροστά οι Αθανασιάδης και Κόντης. Free Nery

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα στο μέλλον ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε κατά την αναχώρησή του, πως θα αναφερθεί στους λόγους της αποχώρησής του από τους «κίτρινους» μετά από λίγες εβδομάδες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους για την συνεργασία.

Χαρακτηριστικά, ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε: «Ευχαριστώ όλους για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό τον καιρό. Δεν έχουμε πολλά πράγματα να πούμε αυτή την στιγμή. Ίσως στο μέλλον να τα ξαναπούμε».

Ο Κούπερ μίλησε και στον «Aris FM» για την απόφαση αποχώρησής του από τον Άρη. Ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το είχα πει και σε αρκετές συνεντεύξεις. Το βλέπαμε πως υπήρχε πρόβλημα δηλαδή ότι η ομάδα δεν είχε την ίδια απόδοση και στις δύο διοργανώσεις. Με αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα η πορεία να μην είναι αυτή που περιμέναμε».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Με γνώμονα το καλό της ομάδας πήρα τη συγκεκριμένη απόφαση. Πάνω από όλα είναι ο Άρης και όχι ο Κούπερ. Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου σε όλο τον κόσμο και μια θερμή αγκαλιά. Και ίσως κάπου στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε. Αυτά που ακούγονται πως με έδιωξε η διοίκηση είναι ψέματα. Το σκέφτηκα πολύ καλά. Υπάρχουν αποφάσεις που πονάνε στη ζωή αλλά είναι απόφαση που πήρα εγώ μετά από πολλή σκέψη. Αυτή η απόφαση είναι για το καλό της ομάδας. Μην μπερδεύουμε τον κόσμο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Είμαι ευγνώμων σε όλον τον κόσμο για τη στήριξη σε όλους τους αγώνες».

Όσον αφορά στο μέλλον, ο Κούπερ υπογράμμισε: «Μακάρι να τα φέρει έτσι η ζωή ώστε στο μέλλον να μπορέσω ξανά να φορέσω την κίτρινη φόρμα. Θα το ξαναπώ. Η απόφαση μου θα βοηθήσει την ίδια την ομάδα, αρχής γενομένης από την Κυριακή, όπου υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Εργοτέλη».

Νωρίτερα, ο τεχνικός των «κίτρινων» είχε βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, όπου είχε αποχαιρετήσει τους παίκτες, σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των «κίτρινων», Θανάσης Αθανασιάδης τόνισε: «Ήταν πολύ ξαφνική η αποχώρηση του κ. Κούπερ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα. Αντιλαμβανόμαστε την απογοήτευση του κόσμου για την αποχώρηση του Κούπερ, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

Τέλος, ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης υπογράμμισε: «Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω. Σίγουρα μας στεναχώρησε η φυγή του Κούπερ. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά. Το πιθανότερο στο ματς με τον Εργοτέλη είναι να αναλάβει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού, ο Γιάννης Μιχαλήτσος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.