Παρών ο Παντελιάδης

Την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό κρατάνε στον Πανσερραϊκό ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας.

Την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό κρατάνε στον Πανσερραϊκό ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας. Τα «λιοντάρια» έπαιξαν πάρα πολύ καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα και κατάφεραν να κοιτάξουν τον Ολυμπιακό στα μάτια. Ο Κοκότοβιτς μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και τους ζήτησε να αφοσιωθούν στα ματς που ακολουθούν και θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ομάδας

Στα αγωνιστικά, σε δύο γκρουπ χωρίστηκε το ρόστερ του Πανσερραϊκού για την προπόνηση της ημέρας. Στο πρώτο συμμετείχαν όσοι αγωνίστηκαν το Σάββατο στο Καραϊσκάκη και ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης υπό τις οδηγίες του βοηθού προπονητή, Παύλου Δημητρίου και στη συνέχεια έκαναν υδροθεραπεία σε πισίνα.

Η προπόνηση των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών της ομάδας των Σερρών έγινε στο βοηθητικό γήπεδο της Ομόνοιας υπό τις οδηγίες του, Ντράγκαν Κοκότοβιτς και του βοηθού προπονητή, Νίκου Ζαλίκα. Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις πάνω στην τεχνική και την αντοχή. Ο Παντελιάδης τη Δευτέρα μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και το ίδιο αναμένεται για την Τρίτη και για τον Πάμπλο Άμο ο οποίος ακολούθησε για ακόμα μια φορά ατομικό πρόγραμμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.