“Φρένο” στη μεταγραφολογία…


Του Νίκου Τζουάννη…

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, ο πρόεδρος της Μπορντό Ζαν Λουί Τριό, μιλώντας στο Novasports και τον Γιαννίκο Δούσκα έβαλε τέλος στην έντονη φημολογία περί ενδιαφέροντος των Γιρονδίνων για τον Τζιμπρίλ Σισέ.
Ειλικρινής ήταν ο ισχυρός άνδρας της γαλλικής ομάδας που μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον αρχισκόρερ του Τριφυλλιού, όμως έθεσε ως προτεραιότητα της ομάδας του τον Κέβιν Γκαμεϊρό και αυτό το μίνι-σίριαλ μάλλον κάπου εδώ .τελειώνει..

Εκτός και αν οι Γάλλοι δεν καταφέρουν να αποκτήσουν τον επιθετικό της Λοριάν, οπότε- σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι ρεπόρτερ της Μπορντό- οι Γιρονδίνοι θα .επανέλθουν για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Ο Σισέ έχει. τρελάνει κόσμο με τα κατορθώματα του με τη φανέλα του Τριφυλλιού, συνακόλουθο των εντυπωσιακών του εμφανίσεων είναι τα δεκάδες μεταγραφικά σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όμως ο ίδιος κλείνει τα αυτιά του στις.Σειρήνες, μένει. Ελλάδα και ελπίζει πως στο φινάλε θα καταφέρει να κάνει τους στόχους του πραγματικότητα, διατηρώντας με τον Παναθηναϊκό τα σκήπτρα του Πρωταθλητή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.