Έτοιμος ο Γκοβού

Στη διάθεση του Φερέιρα για τον αγώνα με την Καβάλα τέθηκε ο Γκοβού. Εκτός οι Σίλβα, Μπουμσόνγκ. Εποχή Πολέμη "Απάντηση" στον Καμίνη

Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον αγώνα με την Καβάλα τέθηκε την Παρασκευή ο Σίντνεϊ Γκοβού. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και θα δώσει κανονικά το «παρών» στο ΟΑΚΑ στο ματς της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο 31χρονος παίκτης ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες ημέρες. Αντιθέτως, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Οι δυο παίκτες θα προσπαθήσουν να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Οι δυο παίκτες ακολούθησαν την Παρασκευή ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Επίσης, ατομικό έκανε και ο Χάρης Μαυρίας, οποίος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι παίκτες του «τριφυλλιού» προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ. Το πρόγραμμα τελείωσε με ασκήσεις τακτικής πάνω στις στατικές φάσεις.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν και σε αυτό το ματς με 4-3-3. Ο Τζόρβας θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Σαριέγκι και Καντέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Βύντρα και Σπυρόπουλος θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας, ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Σιμάο, Κατσουράνης και Νίνης. Οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Γκοβού, Χριστοδουλόπουλος και Σισέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.