Μένουν μέχρι το καλοκαίρι

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσουν την καριέρα τους, τουλάχιστον έως το καλοκαίρι, οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Τζιμπρίλ Σισέ.

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσουν την καριέρα τους, τουλάχιστον έως το καλοκαίρι, οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Τζιμπρίλ Σισέ. Οι δυο παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ του «τριφυλλιού» μετά από σχετική απόφαση των ιθυνόντων της ομάδας και μέσα στους επόμενους μήνες θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον τους. Αρχικά, οι «πράσινοι» φέρονταν να αναζητούν ομάδα για να παραχωρήσουν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο των 1,5 εκατομμύριων ευρώ.

Τελικά, μετά από σχετική απόφαση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο έμπειρος Βραζιλιάνος μέσος θα παραμείνει στην Παιανία έως το τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει τον Σίλβα για το υπόλοιπο της χρονιάς και πιστεύει πως είναι η καλύτερη επιλογή που έχει στα χέρια του για τη θέση του αμυντικού μέσου. Από την άλλη πλευρά, ο μάνατζερ του Τζιμπρίλ Σισέ, Φιλίπ Πιολά τόνισε στην εφημερίδα «Εξέδρα», πως ο πελάτης του θα παραμείνει στο «τριφύλλι» τουλάχιστον έως το καλοκαίρι.

Χαρακτηριστικά, τόνισε με αφορμή το ενδιαφέρον της Μπορντό: «Δεν είναι πιθανή μια μεταγραφή στην Μπορντό. Είναι απλώς φήμες. Ο Σισέ θα μείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν». Σε αντίθεση με τους δυο παραπάνω παίκτες, ο Γκάμπριελ Ροντρίγκεζ δύσκολα θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του «τριφυλλιού». Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ αναμένεται να παραμείνει στην Γκρέμιο στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από το «τριφύλλι», καθώς οι ιθύνοντες της βραζιλιάνικης ομάδας έχουν μείνει ικανοποιημένοι με την απόδοσή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.