Μοδέστο: «Εμείς θα κρίνουμε το αποτέλεσμα»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δήλωσαν έτοιμοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου στη σημερινή media day των «ερυθρόλευκων».

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δήλωσαν έτοιμοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου στη σημερινή media day των «ερυθρόλευκων».

Μοδέστο, Φουστέρ, Παπάζογλου και Μασάντο απευθύνθηκαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για το τρόπαιο. Είναι μαθημένος για τέτοια ματς και τελικούς και στόχος είναι πάντα να κερδίζει. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα. Είναι σίγουρα πολύ καλή ομάδα ο Αστέρας, η πιο συγκροτημένη ομάδα που αντιμετωπίσαμε φέτος. Θα κοιτάξουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θα μας βάλει και να νικήσουμε», δήλωσε ο Φρανσουά Μοδέστο και συνέχισε:

«Είναι ένας τελικός και είναι πολύ διαφορετικό ματς. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν και είναι σημαντικό για μας ότι μέσα από ένα ματς μπορούμε να πάρουμε ένα τρόπαιο. Σε αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι.

Αυτό που θα κρίνει το ματς είναι η απόδοσή μας. Εμείς θα καθορίσουμε το αποτέλεσμα με βάση τον τρόπο που θα παίξουμε. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Για να βρίσκεται εδώ ο Αστέρας, μόνο τυχαία δεν το έχει κάνει. Πολλοί μπορεί να περίμεναν τον ΠΑΟΚ αλλά ο Αστέρας δίκαια τον κέρδισε και πέρασε. Εμείς αυτό που έχουμε στο μυαλό μας όποιος και αν είναι ο αντίπαλος είναι να πάρουμε το Κύπελλο».

Παπάζογλου: «Εμείς είμαστε Ολυμπιακός»!

Ο Τάσος Παπάζογλου από την πλευρά του δήλωσε σίγουρος για τη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου λέγοντας: «Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε έναν τελικό. Σαν ομάδα κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός είναι σε τελικούς. Πάμε να πάρουμε το ματς και να κλείσουμε την χρονιά πανηγυρικά με νταμπλ. Είναι μια καλή ομάδα ο Αστέρας, αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός! Τους σεβόμαστε σίγουρα, όμως θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα κατακτήσουμε το τρόπαιο και για τον κόσμο μας».

Φουστέρ: «Να σκοράρουμε νωρίτερα»

Ο Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος είχε πετύχει το νικητήριο γκολ στην παράταση του περσινού τελικού με τον Ατρόμητο, ελπίζει ότι θα τα ξανακαταφέρει φέτος, αλλά αυτή τη φορά λίγο νωρίτερα!

«Θα ήταν καλό να σκοράρουμε νωρίτερα φέτος, προκειμένου να γλιτώσουμε την παράταση και το άγχος», είπε ο Ισπανός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημασία πιθανής κατάκτησης του νταμπλ: «Πάντα είναι σημαντικό για έναν παίκτη να κατακτήσει το νταμπλ. Είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα πέρυσι. Ωστόσο, και φέτος θέλουμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο, αφού η ομάδα συμπλήρωσε τα 40 πρωταθλήματα και θα ήταν καλό να κάνουμε το νταμπλ».

Όσον αφορά τον Αστέρα ο Φουστέρ τόνισε: «Ο Αστέρας φέτος έχει δείξει πως είναι μία δυνατή ομάδα και φέτος έχει κάνει μέχρι στιγμής μία καλή χρονιά. Έχει ένα καλό σύνολο και δεν είναι μόνο οι Ισπανοί, οι οποίοι ξεχωρίζουν. Ο Αστέρας είναι γενικότερα ένα πολύ καλό σύνολο και δεν θα είναι εύκολο να το κερδίσουμε».

Μασάντο: «Αφιερωμένο στον προπονητή μας»

Ο Πάουλο Μασάντο από την πλευρά του ζήτησε τη νίκη για να αφιερώσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού την κατάκτηση του Κυπέλλου στον Μίτσελ, μετά την ταλαιπωρία που είχε με την υγεία του.

«Είμαστε στον Ολυμπιακό και πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Φυσικά και θέλουμε το Κύπελλο για να κατακτήσουμε το νταμπλ, αλλά για να τα καταφέρουμε πρέπει να δείξουμε εικόνα πρωταθλητή σε αυτό το παιχνίδι», είπε ο Μασάντο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα του Μίτσελ: «Είμαστε επαγγελματίες και δεν επιτρέπεται να μας επηρεάσει. Αυτό το Κύπελλο θα το αφιερώσουμε στον προπονητή μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.