Στασιμότητα στα μεταγραφικά

Μπορεί ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς να ζήτησε από τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού μεταγραφές μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο προς το παρόν δεν "κουνιέται φύλλο" στις Σέρρες.

Μπορεί ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς να ζήτησε από τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού μεταγραφές μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο προς το παρόν δεν κουνιέται φύλλο στις Σέρρες. Τα μεταγραφικά θέματα παρέμειναν στάσιμα στον Πανσερραϊκό, αφού η μεταγραφή του Βάκλαβ Σβέρκος μάλλον «κολλάει» καθώς η Σοσό ακόμη δεν έχει απαντήσει στη διοίκηση του Πανσερραϊκού για τις προθέσεις της. Ανάλογη στασιμότητα υπάρχει και στο θέμα δανεισμού του Χρήστου Μελίσση από τον ΠΑΟ, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πέτρος Θεοδωρίδης περιμένει απάντηση και από τον Στέφανο Κοτσόλη. Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη που θα έχουν οι υποθέσεις Γεωργιάδη και Ανάκογλου καθώς εάν οι δυο ποδοσφαιριστές παραχωρηθούν από τώρα τότε σίγουρα ο κ Θεοδωρίδης θα επισπεύσει την απόκτηση ποδοσφαιριστών προκειμένου να καλύψει τα κενά που θα δημιουργηθούν. 
  Στα αγωνιστικά τώρα με ένα νέο πρόσωπο στη σύνθεση πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης. Πρόκειται για εσωτερική μεταγραφή αφού με απόφαση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος από την ομάδα των Νέων συμμετέχει στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας. Τέλος για ακόμα μια φορα, Αμο και Παντελιάδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία αντίστοιχα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.