Το μυαλό στον Εργοτέλη

Με διπλή προπόνηση για τη SKODA ΞΑΝΘΗ ξεκίνησε η προετοιμασία για το καθοριστικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη την Κυριακή.

Με διπλή προπόνηση για τη SKODA ΞΑΝΘΗ ξεκίνησε η προετοιμασία για το καθοριστικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη την Κυριακή. Η νίκη επί του Πανιωνίου με 0-2 ανήκει πλέον στο παρελθόν κι όλοι στην ομάδα συγκεντρώνονται για να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από τη νίκη που θα φέρει τους ακρίτες σε τροχιά πλέι οφ.

Το πρόγραμμα για την Τετάρτη είχε ασκήσεις ταχυδύναμης το πρωί, ενώ από το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν ασκήσεις με μπάλα. Στην πρωινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Σπύρος Βάλλας λόγω ίωσης, ενώ στο μεσοδιάστημα η ξανθιώτικη ομάδα γευμάτισε και παρέμεινε στο ξενοδοχείο των αθλητικών της εγκαταστάσεων.

Μέρος στην προπόνηση έλαβε κι ο Σενεγαλέζος Μπανταρά Σενέ που δοκιμάζεται από το Νίκο Παπαδόπουλο. Ο 26χρονος αμυντικος χαφ ανήκει στη Σοσό, από της οποίας τις ακαδημίες ξεκίνησε την καριέρα του. Στην πρώτη ομάδα προωθήθηκε το 2005 και ως το 2008 κατέγραψε στο ενεργητικό του 41 συμμετοχές και 3 γκολ. Η καλύτερη χρονιά του με τη Σοσό ήταν το 2006-07  στην οποία είχε 25 συμμετοχές, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Γαλλίας.

Το 2008-09 αγωνίστηκε  δανεικός στην Γκινκάμπ που έπαιζε στη Β’ Γαλλίας και με την οποία στέφτηκε και πάλι κυπελλούχος Γαλλίας. Οι συστάσεις που τον ακλουθούν είναι πάρα πολύ καλές και αν δείξει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση τότε σίγουρα θα δώσει σημαντική βοήθεια στην SKODA Ξάνθη.

*Την Παρασκευή το απόγευμα στο Le Chalet η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.