Πράσινη “φλόγα”

Στα ιδρύματα "Ελπίδα" και "Φλόγα" βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στα ιδρύματα «Ελπίδα» και «Φλόγα» βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, οι Σισέ, Γκοβού, Λέτο, Σαριέγκι, Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος, Μαυρίας και ο Τζόνι Βεκρής βρέθηκαν στο «Ελπίδα» και οι Μαρίνος, Νίνης, Κατσουράνης, Βύντρα, Πλεσί, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ζιλμπέρτο, Λουίς Γκαρσία, Φερνάντες και Καρνέζης, με επικεφαλής τον Δημήτρη Γόντικα στο «Φλόγα». Οι «πράσινοι» μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά που φιλοξενούνται στα δυο ιδρύματα.

Η πρόεδρος του ιδρύματος «Ελπίδα», Μαριάννα Βαρδινογιάννη τόνισε για την επίσκεψη: «Ευχαριστώ που είσαστε όλοι κοντά μας. Τα παιδιά είναι χαρούμενα που βρίσκεστε εδώ. Είναι πολλά τα παιδιά που νοσηλεύονται και τους δίνετε κουράγιο για την καθημερινή μάχη. Η παρουσία σας υποδηλώνει την κοινωνική αλληλεγγύη. Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί εδώ και χρόνια το ίδρυμά μας. Του ευχόμαστε το καλύτερο. Έχουμε το κατάλληλο προσωπικό και όλες τις δυνατότητες για να ξαναβρούν τα παιδιά τη χαρά της ζωής».

Από την πλευρά του, ο Τζόνι Βεκρής τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι. Είναι τιμή μας που βοηθάμε τα παιδιά. Ο αθλητισμός πρέπει να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο».

Επίσης, ο Αλέξανδρος Τζόρβας δήλωσε: «Αυτή είναι η πραγματικότητα που ζουν τα παιδιά εδώ. Δώσαμε μια ελπίδα χαράς και κουράγιο για το μέλλον. Συγχαρητήρια στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και σε όσους βοήθησαν να χτιστεί αυτό το ίδρυμα».

Τέλος, ο Δημήτρης Γόντικας τόνισε στο ίδρυμα «Φλόγα»: «Κάναμε μια ταυτόχρονη επίσκεψη στα δύο ιδρύματα και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε δίπλα σε ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε τη Φλόγα που μας έδωσε την ευκαιρία να βρεθούμε εδώ και αυτό είναι μια έμπρακτη απόδειξη του κοινωνικού προσώπου του Παναθηναϊκού».

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ συμπλήρωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Θέλουμε να μοιράσουμε χαμόγελο και ξέρουμε πως η παρουσίας μας είναι σημαντική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.