Ενταση και πάλι στην Παιανία!

Επεισοδιακή ήταν η προπόνηση της Τρίτης στην Παιανία καθώς Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Νταμιάν Πλεσί αντάλλαξαν "γαλλικά".
Το σχόλιο του Νίκου Τζουάννη

Επεισοδιακή ήταν η προπόνηση της Τρίτης στην Παιανία καθώς Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Νταμιάν Πλεσί αντάλλαξαν «γαλλικά» και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια, με τους ψυχραιμότερους να αποτρέπουν τα χειρότερα. Και οι δύο κλήθηκαν φυσικά σε απολογία ενώ όπως έγινε γνωστό ο Πλεσί θα προπονείται μόνος του, μέχρι να παραδώσει την απολογία του. Να σημειωθεί επίσης πως εξηγήσεις θα κληθούν να δώσουν και όσοι δεν έδωσαν το “παρών” στη γιορτή του Πανάθα καθώς οι περισσότεροι δεν είχαν δικαιολογία (Σιμάο, Καραγκούνης, Λουίς Γκαρσία)…

Στο μεταξύ, μετά από τρία παιχνίδια ο κόσμος του Παναθηναϊκού επιστρέφει στο γήπεδο και το ΟΑΚΑ στον πρώτο αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ (19/1) θα είναι καταπράσινο. Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε την Τρίτη, αποφασίστηκε η Ενωση να μην έχει παρουσία οπαδών της και κάτι που ισχύει και για τους οπαδούς του «τριφυλλιού» στον αγώνα ρεβάνς στο ίδιο γήπεδο.

Ετσι λοιπόν μετά τα παιχνίδια με Τρίκαλα, Αρη και Καβάλα (την ερχόμενη Κυριακή), ο Παναθηναϊκός θα έχει και πάλι μετά από αρκετό καιρό τη συμπαράσταση των οπαδών του.

Γιώργος Καραγκούνης και Σιμάο Μάτε αποθεραπεύτηκαν πλήρως και την Τρίτη προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Στο παιχνίδι με την Καβάλα θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο Σεμπάστιαν Λέτο και τη θέση του θα πάρει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Ιωαννίδης υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην προπόνηση της Τρίτης ενώ οι Ζιλμπέρτο και Μπουμσόνγκ υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και δίτερμα. Στη συνέχεια, όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε ασκήσεις πάνω στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων.

Παράλληλα, ο Τζιμπρίλ Σισέ θα βραβευτεί την Τετάρτη για το best Goal που σημείωσε στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια ενώ ο Γάλλος σούπερ σταρ θα βρεθεί αύριο το βράδυ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσει το ντέρμπι των «πράσινων» με τον Ολυμπιακό.

Τέλος, ο μάνατζερ του Σίντνεϊ Γκοβού, Τζον Μπίκο μίλησε στη γαλλική ιστοσελίδα «le10sport», τονίζοντας πως ο πελάτης του δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θέλει να διαπρέψει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό:  «Δείπνησα μαζί του πριν από δύο εβδομάδες και αυτό που μπορώ να σας πω είναι οτι δεν είναι στα σχέδιά του η επιστροφή στην Γαλλία. Θέλει να διαπρέψει στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.