Από τον Αντού στον Καστίγιο

Η δικαίωση του Άρη στην υπόθεση Αντόυ φέρνει τον Νέρι Καστίγιο κοντά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η δικαίωση του Άρη στην υπόθεση Αντόυ φέρνει τον Νέρι Καστίγιο κοντά στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» δικαιώθηκαν στην υπόθεση του Αμερικανού μεσοεπιθετικού και πλέον στρέφουν την προσοχή του, στην απόκτηση του Καστίγιο. Τόσο από την πλευρά της διοίκησης, όσο και από αυτή του Μεξικανού παίκτη υπάρχει καλή διάθεση.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει δώσει την συγκατάθεσή του για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και δεν είναι απίθανο να τελειώσει το θέμα μέσα στις επόμενες ημέρες. Επίσης, η διοίκηση του Άρη σκοπεύει να φτάσει στα άκρα το θέμα που προέκυψε με τον Χαβίτο και την επικείμενη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης έχει ήδη κληθεί σε απολογία με τη διοίκηση και δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Κόντης τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Aris FM» για το θέμα του Αντού: «Ο Αντού ήταν κανονικά πληρωμένος μέχρι τον Ιούλιο, παρόλα αυτά δεν ακολουθούσε τις υποχρεώσεις της ομάδας. Δεν συμμετείχε στην προετοιμασία, ούτε πραγματοποιούσε το ειδικό πρόγραμμα του προπονητή, επικαλούμενος προβλήματα τραυματισμών. Επιπλέον, δεν έδειχνε τη διάθεση να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ, όπως έκαναν άλλοι πρώην ποδοσφαιριστές μας. Ο Άρης ήταν υποχρεωμένος μετά από όλα αυτά να καταφύγει στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία λαμβάνοντας υπόψη τα σοβαρά επιχειρήματα της ομάδας μας, έλυσε το συμβόλαιο του Αντού με δική του υπαιτιότητα και με αποτέλεσμα η ΠΑΕ να μη χρειάζεται να καλύψει ένα πολύ σεβαστό ποσό, της τάξης των 450.000 ευρώ, που μαζί με την εφορία, θα ανερχόταν στις 630.000 ευρώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.