Φτάνει ο Καλίντσκι, σοκ με Πρίττα

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται νωρίς το πρωί της Τρίτης ο Εντζο Καλίντσκι. Εκτός για 15 μέρες ο Πρίττας. Προτάθηκε ο Νέρι Καστίγιο.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται νωρίς το πρωί της Τρίτης ο Εντζο Καλίντσκι, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Αρη. Ο Αργεντίνος κεντρικός χαφ από την Κίλμες αποτελεί το δεύτερο χτύπημα των «κιτρίνων» κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με τον Εντού να ακολουθεί στην… τρίτη θέση, καθώς λεπτομέρειες απομένουν ώστε να πάρει και αυτός το αεροπλάνο για τη πρωτεύουσα της Μακεδονίας. Μέχρι όμως να υπάρξει οριστικό ναυάγιο με τον Γκροζίτσκι, οι άνθρωποι του Αρη είναι αποφασισμένοι να τρενάρουν για λίγο ακόμα τη συμφωνία μαζί του.

Ο Νέρι Καστίγιο είναι το νέο μεγάλο όνομα που προτάθηκε και εξετάζεται από τη διοίκηση της ΠΑΕ σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή. Όλα θα εξαρτηθούν από την τωρινή αγωνιστική κατάσταση του Μεξικανού πρώην άσου του Ολυμπιακού, αλλά και από  τα οικονομικά ανταλλάγματα που θα ζητήσει. Σε ότι αφορά τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, η περίπτωσή του μάλλον απομακρύνεται οριστικά. 

Από εκεί κι έπειτα το βάρος θα πέσει στην απόκτηση επιθετικού περιοχής με τον Κώστα Μήτρογλου να επανέρχεται στο προσκήνιο, λόγω κυρίως της εξέλιξης στην υπόθεση του Χαβίτο. Στόχος των Θεσσαλονικέων είναι να εκμεταλλευτούν την επιθυμία του Ισπανού να πιάσει από τώρα λιμάνι και θα πιέσουν τον Ολυμπιακό να συναινέσει στον δανεισμό του Μήτρογλου, αποφεύγοντας την οικονομική δαπάνη για τον Χαβίτο. Αξίζει να σημειωθεί πως το κλίμα για τον 25χρονο «Χάβι» δεν είναι, πλέον, καθόλου καλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ δεν είναι λίγοι οι φίλαθλοι της ομάδας που δεν θα ήθελαν να τον ξαναδούν με την κιτρινόμαυρη φανέλα, μετά τις δηλώσεις που έκανε στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σάββατο.

Στον αντίποδα παρελθόν και επίσημα αποτελεί από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αλβάρο Πορτίγια ο οποίος δεν μπόρεσε να πείσει τον Κούπερ για την αξία του, παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα του.
Στα αγωνιστικά σοκ για τον Σάκη Πρίττα! Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, έδειξαν διάταση στο γαστροκνήμιο, κάτι που σημαίνει πως για τις επόμενες 15 ημέρες ο διεθνής μέσος τίθεται εκτός ομάδας. Ουσιαστικά επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που ο ίδιος είχε εκφράσει στη Nova, λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό: « Πρόκειται για μεγάλη ατυχία. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάλι σε μένα! Εχω έντονες ενοχλήσεις και ας ελπίσω να μη μείνω για πολύ καιρό εκτός γηπέδων», είχε τονίσει.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ, όμως από αύριο θα μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, λύνοντας τα χέρια του Κούπερ ο οποίος δεν έχει άλλους επιθετικούς, μετά τη φυγή στη Γουατεμάλα του Ρουϊζ και τον ήδη τραυματία Κόκε. Ενόψει Πανιωνίου επιστρέφουν οι Φατί και Κουλουχέρης που εξέτισαν τις ποινές τους.

*Αθλητής της χρονιάς ψηφίστηκε από τους συμπατριώτες του στη Γουατεμάλα ο Κάρλος Ρουίζ! Είναι η δεύτερη φορά που ο επιθετικός του Αρη παίρνει αυτό το βραβείο στη πατρίδα του, κάτι που τον κάνει εξαιρετικά υπερήφανο.   

*Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτυ που θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας και τα μέλη της Λέσχης, ενώ από τις 21 τα εισιτήρια θα διατίθενται ελεύθερα σε όλους τους φίλους της ομάδας, στις εξής τιμές: Θύρες 1-3: 20 ευρώ, Θύρες 2-6: 35 ευρώ, Θύρα 9: 45 ευρώ, Θύρα 7: 60 ευρώ και Θύρα 7(αριθμημένα): 80 ευρώ. Υπενθυμίζεται πως περίπου 1000 Αγγλοι οπαδοί της Σίτυ θα φιλοξενηθούν στη θύρα 4 του γηπέδου.
                                                         
Παναγιώτης  Στεφάνου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.